The Staircase Selfie

Ukoliko imate ogledalo pored stepeništa, ispružite se i ispozirajte na stepeniku. Ovakva fotografija može doprineti i tome da vaše noge izgledaju mnogo duže nego što stvarno jesu, naročito ako je izrežete horizontalno.

The Elevator Reflection Selfie

Da li vam se ikada desilo da se vozite liftom gore-dole čekajući da komšije izađu, samo da biste mogli da napravite fotografiju? Sada je pravo vreme za sliku iz lifta koja pokazuje novu modnu kombinaciju.

The Classic Camera Selfie

Da, pored pametnih telefona postoji još mnogo načina da napravite fotografiju – uključujući i klasične kamere i fotoaparate. Ukoliko u kući imate neki od ovih uređaja koji su u funkciji, iskoristite ih isto kao što biste i kameru svog mobilnog telefona. Ako imate neku od starijih kamera, naročito onih koje fotografišu u crno-beloj boji, iskoristite je za retro efekat fotografije.

View this post on Instagram

Take it easy this morning.

A post shared by Dylana Lim Suarez (@dylanasuarez) on

The Jewelry Box Selfie

Svi smo poludeli za trendi kutijama i pregradama za odlaganje nakita, a one čine poseban deo našeg noćnog stočića. Ukoliko iznad nje imate ogledalo, ili pak imate ogledalo za šminkanje koje možete tu smestiti, napravite fotku kojom ćete istovremeno pokazati lepotu svog lica i kolekciju nakita.

From-the-Floor Selfie

Imate previše aksesoara i printova koje jednostavno ne možete na pravi način pokazati stojeći? Sedite ispred svog ogledala, ispred sebe stavite neki od aksesoara, na primer svoju torbu i uživajte u novoj fotki!

Naslovna fotografija: Instagram.com/heybriajones

Aleksandra Aničić

Comments