Zašto sa momcima nije tako jednostavno, kao sa bananama? Banane volim od kad znam za sebe, nikada mi nisu dosadile, uvek im se obradujem, tačno znam koje najviše volim i one me nikad nisu izneverile. Volim i drugo voće, ali banane nikada nisu bile ljubomorne na sve one lubenice, breskve, jagode i jabuke. Kad ih naseckam u krem ili sladoled, ne gube svoju individualnost. Nikada se nije desilo da mi ne se ne daju onda kad ih želim. I dostupne su preko cele godine, u svako doba dana i noći.

Nijedna od ovih stavki ne može se primeniti na momke.

Tačno znate šta da očekujete od njih

Uvek zadovoljstvo, bez neprijatnih iznenađenja. Ako sam uzela one jeftinije, znam da će imati gnjile delove, koje mogu da odbacim, ali oni zreli će biti slatki kao med. One zelenkaste će biti malo gumenaste pod jezikom i imaće trag onog oporog, gorkastog ukusa nedozrelosti. Od onih žutih i pegavih će mi cela kuća mirisati ceo dan.

Kad ugledate one koje su vaš tip, samo ih pokupite

Moj tip su one smeđe i neugledne, kojima je kora tanka, a ispod su čvrste i bele, mirišljave i slatke – najbolje banane na svetu. Za moje tipove momaka, ne bih mogla da naređam ni upola ovoliko komplimenata. Kad oljuštim njihove slojeve, baš ništa dobro i slatko ne preostaje.

10 razloga zašto su banane bolje od dečka 10 razloga zašto su banane bolje od dečka
Comments