Obrni – okreni, gde god da se gojimo nikako ne valja! A čini se da je naročito stomak kritično područje za koje se lepi apsolutno svaki onaj kasni zalogaj kome nismo mogle da odolimo. Pa, šta ćete, ljudski je grešiti! Ipak, mi smo tako grešile i grešile i sada nam je đavo kriv što tih nekoliko kilograma viška u predelu stomaka nikako da skinemo.

No, ne vredi nervirati se, već se treba baciti na posao! Osim što ćete raditi trbušnjake kao “lude”, primenite i ovih 10 trikova kako biste lako ostvarile svoj san o ravnom stomaku. A za kraj, kao nagradu, smutite sebi jedan smoothie i uživajte u vitkoj figuri koju ste tako dugo želele!

Ne preskačite obroke!

Ako preskačete obroke verovatno mislite da tako unosite manje kalorija i da ćete smršati. Pa, ne. Ne, jer na taj način usporavate metabolizam i podstičete sebe da se prejedete uveče, kada je stomak najmanje aktivan. Zato, ako znate da nećete moći da jedete nešto “normalno”, spakujte sebi zdravu užinu kao što su voće ili orašasti plodovi.

Jedite malo, a često!

Manji obroci na svaka tri ili četiri sata će, naprotiv, ubrzati varenje i daće vašem stomaku dovoljno vremena da se “isprazni” do sledećeg obroka. Osim toga, bićete site i uspećete da izbegnete osećaj nadutosti, ali i potrebu za prejedanjem.

ravan stomak 10 trikova i 1 smoothie za RAVAN stomak
Comments