Vreme koje provodimo sa svojim partnerima može najednom postati monotono i dosadno, što sluti na smirivanje strasti i emocija. Ako ste to sebi dozvolili, ali želite da se ponovo zaljubite u osobu u koju ste nekada bili, pročitajte naše savete, možda budu od pomoći.

Započnite zajednički hobi

Partneri se često udaljavaju iz razloga što imaju različite poslove koji zahtevaju mnogo vremena odvojeno, ali zato možete naći hobi koji će vikendom ispunjavati zajedničko provedeno vreme. To može biti jahanje, salsa, ili možda igrica na kompjuteru, kuvanje…

Ne odbijajte seks

Ako mu pokažete da ga još uvek želite, njemu će se podići samopouzdanje. Zapalite vatru opet, promenite navike, mesto…

Smejte se

Filmovi, šale, večere, sony, pozorište… Sve ono u čemu ćete uživati, bez stresa, sa osmesima, nasmejanim slikama i leći sa osmehom propraćenim poljupcem. Možda vam neku foru priča milioniti put, ali zar nije lepo što pokušava da vas nasmeje?

Udelite mu kompliment

Sređujemo se za partnere, a da oni to ni ne primećuju. Setite se kako prija kada nam kažu da smo lepe, isto tako i njima… Recite mu da mu je lepa frizura nakon što je došao od frizera, da se lepo obukao…

Nešto ludo

Bar na kratko, osetite se kao tinejdžeri koji žele da isprobaju ludačke stvari. Možda neki bandži, vožnja skuterima, rafting, bordovanje, nešto što diže adrenalin, ili možda strah (pa je tu dragi u ulozi mačo-mena koji vas teši).

slika 1.jpg 13 načina da se ponovo zaljubite u svog dragog

Podsetite se u koga ste se zaljubili...

Dvostruki izlazak

Koliko god zvučalo dosadno, double date može biti zanimljiv. Možda je par sa kojim ste izašli smireniji, ili pak luđi od vas, pa će vam dati razne ideje kako biste mogli da provedete vreme zajedno. Ali nije samo to, na ovaj način možete videti kako se drugi ponašaju u vezi, pa ćete shvatiti da vaša vatra možda još uvek nije ugašena.

Pustite ga da bude muško

Pustite ga da dokaže da je muško na malim stvarima. Neka vam popravi policu, otvori vrata, ubije bubu, nareže cd, iako to možete da uradite sami… Džentlmenstvo nikada ne prolazi! Zaljubite se opet u svog džentlmena!

Pitajte ga koje su mu fantazije

Pa znate i sami, odnos se popravlja u spavaćoj sobi. Možda je vreme da mu ispunite neke seksualne fantazije i ponovo ga osvojite. A onda vi njemu šapnite svoje, i dokažite sebi da i on ume biti dobar ljubavnik.

Takmičite se

Muškarci su takmičarskog duha, pa se upustite u odbojku igrajući za suprotni tim, ili prosto, igra tablića će dobro doći. Možda će vas posle te napetosti baš poželeti, granica između mržnje (u igri) i ljubavi je tanka.

Poklonite mu nešto

To može biti neki poklončić koji će on svakodnevno koristiti, ali takođe, možete mu napraviti ram za sliku, privezak, šolju za kafu na kojoj će biti vaša slika na kojoj ste nasmejani, tako ćete ga svaki dan podsetiti zašto je odabrao baš vas.

Cilj

Postavite zajednički cilj. Da ćete smršati, sagraditi kuću, dobiti dete na određeni datum. Napor koji ćete zajedno uložiti zbližiće vas,

Preko stomaka

A da probate preko stomaka (ukoliko mu već ne kuvate svaki dan)? Neko fino jelo posle njegovog posla, ili neki kolač ili tortu koju voli, nešto što dugo niste pravili. Gest koji nije previše zahtevan, a “osvaja” simpatije. Vaš partner će biti srećan i sit, a taman ćete se i vi zabaviti.

Putovanje

Uštedite za vaše malo putovanje – ne mora to da bude deset dana, i četiri dana je dovoljno da se lepo provedete na selu, na reci, u susednoj državi ili najlepšem gradu na svetu. Unesite malo romantike i vuala.

Potrudite se, možda osetite opet ono što ste nekada …

Izvori fotografija: fanpop.com, loveizylf.blogspot.com


Sonja Savović za sebe kaže da se ne utapa u masu. Voli New York, žurke, momke i teretanu. Mrzi neuspehe, ali kaže da su oni samo jedna stepenica do uspeha. Ne sudite jој na prvi pogled, jer je to iskrivljena slika.

Comments