Charm narukvica

Svadbeni poklon od Kamile, vojvotkinje od Kornvola. Kejt ju je nosila u više prilika, uključujući Vimbldon i venčanje Zare Filips.

Slika 9 18 najlepših komada nakita koje je Kejt Midlton dobila od kraljevske porodice

Broš u obliku javorovog lista

Za dan Kanade u Otavi Kejt je nosila broš u obliku javorovog lista uz dva različita autfita. Ovaj broš je kraljici Elizabeti poklonio njen suprug pred njenu prvu turu u Kanadi.

Slika 11 18 najlepših komada nakita koje je Kejt Midlton dobila od kraljevske porodice

Viseće dijamantske minđuše

Kasnije tokom svoje turneje, Kejt je nosila viseće dijamantske minđuše na događaju u Los Anđelesu. Nosila ih je i u nekim drugim prilikama nakon ove.

Slika 12 18 najlepših komada nakita koje je Kejt Midlton dobila od kraljevske porodice

Minđuše sa zelenim ametistom

Kejt je ove minđuše prvi put nosila u crkvi za Božić, a bile su poklon od strane princa Vilijama za njihov prvi zajednički Božić. Minđuše su delo Kiki McDonough, Kejtinog omiljenog dizajnera za nakit. Nosila ih je u crkvu za Božić i 2013. i 2015. godine.

Slika 13 18 najlepših komada nakita koje je Kejt Midlton dobila od kraljevske porodice

Dijamantski tanki prsten

Nagađamo da je ovaj prsten bio poklon prica Vilijama nakon što je Kejt rodila njihovo prvo dete, princa Džordža. Annoushka prsten Kejt je nosila uz svoj verenički prsten i burmu.

Slika 14 18 najlepših komada nakita koje je Kejt Midlton dobila od kraljevske porodice

Tijara “Lotusov cvet”

Ovo je drugi put da je Kejt nosila tijaru. Napravljena je od ogrlice koju je kraljica dobila na poklon od svog supruga na dan venčanja. Prvi put Kejt ju je nosila za godišnji diplomatski prijem u Bakingemskoj palati 2013. godine.

Slika 15 18 najlepših komada nakita koje je Kejt Midlton dobila od kraljevske porodice
Comments