Hvala nebesima pa su sitne, male, ravne, mršave guze deo prošlosti. Sada se cene obline a la Kim Kardašijan, doduše, hajde da ne preterujemo, nećemo baš toliku guzu, ali hoćemo nešto tako oblo i zavodljivo, samo maaalo manje. Dakle, to je to, to je savršena guza. Koja je, uzgred budi rečeno, sada ponovo u modi. OK, zahvaljujemo se Kim na tome.

No. Kako da postigneš tako dobru guzu? Zapravo, jednostavno je – samo kombinuj ove dve vežbe i ove četiri namirnice i uz malo upornosti brzo ćeš videti rezultate!

4 čarobne namirnice

Proteini – kada je reč o prirodnim izvorima proteina, posegni za ribom i to tunjevinom, jajima, ćuretinom, piletinom, mahunarkama, sirom, crvenim mesom i mesnim proizvodima. Samo vodi računa o tome da ovi proteini budu što dijetalnije pripremljeni, tačnije, izbegavaj prženje. Takođe, ukoliko već imaš rutinu u treniranju, posle treninga možeš da popiješ i neki proteinski šejk. Imaj na umu to da, ako si mršava i želiš na prirodan način da povećaš i oblikuješ guzu, moraćeš da jedeš više, ali pametnije!

guza 3 2 vežbe + 4 namirnice = Tajna formula za izvajanu guzu
Comments