Geometrijske tetovaže privlače veliku pažnju zbog svoje jednostavnosti koja istovremeno simbolizuje mnogo toga što nam je važno u životu. Pred vama su neke od najzanimljivijih tetovaža koje smo zapazili na Instagramu, a koje vam mogu biti inspiracija ukoliko planirate sledeću ili možda, svoju prvu tetovažu:

Happy place

Da li želite da provedete večnost na svom srećnom mestu? Sa ovakvom tetovažom možete redovno da se podsećate na okruženje koje vam donosi najviše mira.

A moment in time

Ovaj geometrijski sunčani sat izgleda kao da je izašao iz neke bajkovite knjige. Raznovrsne linije i dizajn daju mu magičnu privlačnost.

Dots and Lines

Ako volite zapetljavanje onoliko koliko volite geometrijske detalje, oduševiće vas ovaj ekspanzivan vertikalni tattoo. Napravljen sa mnoštvom linija i tačaka, poslastica je za oči.

Lost in space

Nekako, ova sitna tetovaža uspeva da obuhvati prostranstvo univerzuma.

Lunar Ascention

Ovde se linije i tačkice poigravaju kako bi stvorile tetovažu koja je ujedno minimalistička i ogromna. Iako je ova tetovaža veoma primamljiva u svim crnim bojama, samo zamislite koliko bi to bilo lepo u nizu pastelnih plavih i ljubičastih boja.

Fine Florals

Trouglovi, cveće i krugovi sudaraju se u ovoj minimalističkoj tetovaži koja obuhvata čitavu unutrašnju podlakticu.

Wild One

Ako vibrirate sa divljim korenima, svideće vam se ovaj geometrijski tattoo koji savršeno “hvata” lepotu trenutka na otvorenom, nasuprot jednom od najviše divljih stvorenja u prirodi. Sa crno-belim detaljima i bledim bojama, sigurno će učiniti da se okreću za vama.

Simple Triangle

Geometrijske tetovaže ne moraju biti zamršene. Ovaj jednakostranični trougao sugeriše harmoniju, ravnotežu i mir.

Sea Dweller

Da li biste želeli da plivate morem svakog dana? Pomoću ovog prelepog, realističnog akvarela, možete stvoriti svoj život iz snova. Iako su ovi viseći detalji jedinstveni onakvi kakvi jesu, zamislite kako bi divno izgledale školjke umesto zvezda i strelica na krajevima.

Pink Floyd

Trouglovi su najpopularniji oblici na geometrijskim tetovažama. Čini se da ovaj naročito suptilno klima glavom prema “Dark Side of The Moon” Pink Flojda sa popunjenim trouglom.

Comments