Gambling Wo(man)

Ponekad morate rizikovati. Ukoliko tek želite da isprobate geometrijsku tetovažu, možda je ova pravi izbor za vas.

New York/LA

New York ili L.A? Zašto bismo birali kada možemo odati počast i jednom i drugom ikoničnom gradu prilikom sledećeg tetoviranja.

Coming Up Roses

Ova delikatna geometrijska tetovaža sa ružama mnogo je više od svog prilično ružičastog tona. To je lepota akvarelne tetovaže.

Best Friend Tattos

U potrazi ste za geometrijskom tetovažom koju možete povezati sa svojom najboljom prijateljicom? Ovo njegovo i njeno mastilo predstavlja krug života i ljubavi bez finih linija i tačkastih akcenata.

World Traveler

Ukoliko su putovanja vaša strast, oduševiće vas ova geometrijska tetovaža u vidu mape.

Follow Your Arrow

Bez obzira da li ste obožavalac “Igara gladi” ili ste se jednostavno samouvereno uputili u pravcu svog izbora, sviđa nam se način na koji cvetni detalji uravnotežuju oštre geometrijske elemente ove tetovaže lukom i strelicom.

Flower (World) Power

Drugi način da izrazite svoju ljubav prema putovanjima jeste ova cvetna geometrijska tetovaža karte. Sa podebljanim kontinentima i tankim linijama putovanja podseća nas na to koliko je svet veći od nas.

Queen Bee

Ovaj cvetni hibrid pčela odličan je izbor za sve koji žele da izraze svoju ljubav prema okolini i čistu snagu prirodnih stvorenja.

Abstract Parts

Ukoliko želite biti sasvim doslovni u svojim emocijama, ovo je jedan od načina da pokažete kako prilazite životu i ljubavi.

Box of Flowers

Uparivanje prefinjeno detaljnih cvetova sa tankim, oštrim paralelogramom savršen je način za uspostavljanje ravnoteže sa geometrijskim dizajnom.

Naslovna fotografija: instagram.com/bangbangnyc

Vladislava Milovanović

Comments