Tvoja slabost nije tvoja mana. Svako od nas ima svoje slabosti, šta sad. Nije to toliko važno koliko je važno da naučiš da upravljaš njima i uspeš da ih prevaziđeš kada je potrebno.

Sve što je vredno, zahteva vreme. Ne možeš da očekuješ da baš sve dobiješ odmah i sada. Ponekad treba dugo da radiš i trudiš se, pa da rezultati tek tad dođu. Ali, bitno je da znaš da se svaki trud isplati, a to je ono što treba da te motiviše da ideš dalje čak i kada je teško.

Mogućnosti i uspeh se nalaze izvan tvoje zone komfora. Šta ćeš, ne može sve da bude ušuškano i prijatno. Pronađi svoju zonu ne-komfora, uđi u nju i otkrij šta život zaista jeste!

Ne treba da ostaješ u lošoj vezi. Jednostavno je. Nemoj da trošiš vreme i živce na nešto što te ne ispunjava i što više nije to to!

Život je nepravedan. Koliko god mrzela nepravdu, kao i ja (stvarno je se gnušam), što pre možeš se pomiri sa tim da život jednostavno nije fer. Biće ti lakše.

Sreća prati hrabre, tačnije, one koji vredno rade i trude se. Iako mislim da sam rođena pod srećnom zvezdom, svesna sam da, ako nešto želim, za to moram i da se pomučim. Ništa ti nikad neće pasti sa neba!

Ne postoji pravo vreme za početak bilo čega. Sada! Odmah! Ne čekaj!

lekcije 2 20 teških, ali važnih lekcija koje treba da naučiš pre 30 e
Comments