10 trikova za postizanje savršenog “no makeup” makeup look-a

Oh-la-la: Beauty trendovi koje ove jeseni “diktira” grad ljubavi – Pariz!

Kako stvarne žene rešavaju najčešće probleme sa kosom?

Mali trikovi koje možeš da primeniš kako bi imala više vremena tokom dana!

Kako da svoj stajling učiniš #streetstyle urbanim uz pomoć samo jednog komada!

WANNABE DIGITAL AWARDS 2018: Po prvi put u Srbiji, izabrani najbolji influenseri u čak 16 kategorija!

Prvi put mama: 9 pitanja o dojenju koja te možda muče, a nisi imala koga da pitaš!

4 jednostavne odluke koje možeš doneti kako bi dala svoj mali doprinos svetu

5 načina da se odgovornije ophodiš prema novcu

Kako da osvežiš svoj jesenji stil neutralnim nijansama

1/3

Sećaš se onog perioda srednje škole, pa kasnije i fakulteta, kada si svaki pismeni zadatak ili ispit klela i jedva čekala dan kada više nećeš morati da takneš knjigu i bilo šta naučiš? I sada, završila si sve škole i napokon završila sa učenjem… A ne, gde si pošla?! Zar si zaboravila da se čovek uči dok je živ? I to je tako tačno! Naravno, lekcije koje učiš tokom života nisu ni nalik onima koje učiš u školi, ali učenje je učenje – uvek je teško, uvek je potrebno žrtvovati se zarad višeg cilja. 

I tako, tokom života, u najrazličitijim situacijama, mnoge stvari shvatiš, naučiš, za neke se zapitaš i zašto ih nisi skontala ranije ali… Sve u svoje vreme. Na primer, ovih 20 lekcija bi trebalo da usvojiš do 30. godine – neće biti lako, ali će biti dragoceno.

Život je već počeo. Ovde, sada, tvoj život teče i teče. Nema reprize, nema ponovnog početka, samo ideš sve dalje i dalje. Zato, svaki dan se računa, svaka odluka je bitna, svaki trenutak je jedan jedini, neponovljiv.

Tvoji online prijatelji nisu pravi prijatelji. Možda nekad pomisliš suprotno, ali da li zaista veruješ da je ikome od njih stalo do tebe i da da bi iko od njih došao kada bi ti bilo teško?

Ako se zaljubiš, budi spremna na to da će ti srce (možda) biti slomljeno. Surovo, ali realno. Možda tvoja ljubav neće imati happy end, a možda i hoće, ali dok stigneš do njega, moraćeš da “krpiš” svoje srce nekoliko puta.

I eto nas kod učenja, ponovo. Učenje se ne završava po završetku škole. Znanje je ključno i ne sme se zapostaviti. Svakog dana radi na sebi, ukoliko želiš da napreduješ i svakog dana budeš bolja osoba. A to šta ćeš učiti i kako ćeš se nadograđivati, zavisi od tvog izbora.

Tvoju porodicu čine ljudi koji su zaista najvažniji u tvom životu. I oni su tu za tebe, uvek i svuda, koliko god to ponekad delovalo suprotno.

lekcije 1 20 teških, ali važnih lekcija koje treba da naučiš pre 30 e

Editors choice