Hot topics

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Iz našeg nesesera: Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

1/3

Sećaš se onog perioda srednje škole, pa kasnije i fakulteta, kada si svaki pismeni zadatak ili ispit klela i jedva čekala dan kada više nećeš morati da takneš knjigu i bilo šta naučiš? I sada, završila si sve škole i napokon završila sa učenjem… A ne, gde si pošla?! Zar si zaboravila da se čovek uči dok je živ? I to je tako tačno! Naravno, lekcije koje učiš tokom života nisu ni nalik onima koje učiš u školi, ali učenje je učenje – uvek je teško, uvek je potrebno žrtvovati se zarad višeg cilja. 

I tako, tokom života, u najrazličitijim situacijama, mnoge stvari shvatiš, naučiš, za neke se zapitaš i zašto ih nisi skontala ranije ali… Sve u svoje vreme. Na primer, ovih 20 lekcija bi trebalo da usvojiš do 30. godine – neće biti lako, ali će biti dragoceno.

Život je već počeo. Ovde, sada, tvoj život teče i teče. Nema reprize, nema ponovnog početka, samo ideš sve dalje i dalje. Zato, svaki dan se računa, svaka odluka je bitna, svaki trenutak je jedan jedini, neponovljiv.

Tvoji online prijatelji nisu pravi prijatelji. Možda nekad pomisliš suprotno, ali da li zaista veruješ da je ikome od njih stalo do tebe i da da bi iko od njih došao kada bi ti bilo teško?

Ako se zaljubiš, budi spremna na to da će ti srce (možda) biti slomljeno. Surovo, ali realno. Možda tvoja ljubav neće imati happy end, a možda i hoće, ali dok stigneš do njega, moraćeš da “krpiš” svoje srce nekoliko puta.

I eto nas kod učenja, ponovo. Učenje se ne završava po završetku škole. Znanje je ključno i ne sme se zapostaviti. Svakog dana radi na sebi, ukoliko želiš da napreduješ i svakog dana budeš bolja osoba. A to šta ćeš učiti i kako ćeš se nadograđivati, zavisi od tvog izbora.

Tvoju porodicu čine ljudi koji su zaista najvažniji u tvom životu. I oni su tu za tebe, uvek i svuda, koliko god to ponekad delovalo suprotno.

lekcije 1 20 teških, ali važnih lekcija koje treba da naučiš pre 30 e

Editors choice