Neke činjenice koliko god skrivene isplivaju na površinu, naročito kada su u pitanju poznate ličnosti. Danas vam predstavljamo 20 zanimljivosti koje verovatno niste znali o vašim omiljenim slavnim ličnostima.

1. Ruska carica Katarina I (Екатерина I), donela je zakon po kom niko ne sme da se napije pre devet sati uveče na zabavama koje je priređivala.

2. Mocart (Mozzart) nikad nije išao u školu.

3. Pre nego što je dobio prvu filmsku ulogu Bred Pit (Brad Pitt) je radio kao nosač, šofer i kostimirana maskota u restoranu “El Pollo Loco”.

slika 1. zanimljiovsti 20 zanimljivosti o slavnima koje sigurno niste znali

Bred Pit kao čupavo pilence – nije čudno što je ovaj podatak želeo da sakrije

4. Holivudska glumica Hale Beri (Halle Berry) svojevremeno je izlazila sa članom benda New Kids On The Block, Denijem Vudom (Danny Wood). Raskinuli su jer su ostali članovi benda mislili da je grupi devojka.

5. Jedan od najbogatijih ljudi na svetu Džon Pol Geti (John Paul Getty) imao je pravu telefonsku govornicu u svom apartmanu u Njujorku.

6. Tokom svoje vladavine, engleska kraljica Elizabeta I (Elisabeth I) uvela je porez na muške brade.

7. Pevačica Gven Stefani (Gwen Stefani) priznala je da je u životu imala samo dva muškarca: bivšeg dečka i ujedno kolegu iz grupe No Doubt, Tonija Kanala (Tonny Kanal) i sadašnjeg muža Gevina Rosdejla (Gavin Rossdale).

8. Iako je bila zaštitno lice za novi parfem Tomija Hilfigera (Tommy Hilfiger) mega-zvezda i novopečena mama Bijonse (Beyoncé) navodno je alergična na svaku vrstu parfema.

9. Ser Vinston Čerčil (Sir Winston Churchill) pušio je 15 cigareta dnevno. Kada mu je ledi Margaret (Lady Margaret) uputila sarkastičnu opasku: “Da ste Vi moj muž, sipala bih Vam otrov u kafu”, on joj je na to duhovito odgovorio: “Da ste Vi moja žena, ja bih ga i popio.”

10. Slavni glumac Džordž Kluni (George Clooney) ima pomalo neobičnu sklonost. Naime, ponekad voli da prespava u plakaru umesto u spavaćoj sobi svoje velelepne vile u Los Anđelesu. Objašnjenje? Sobe su previše svetle.

slika 2 zanimljivosti 20 zanimljivosti o slavnima koje sigurno niste znali

Sve što treba jednoj ženi – veliki plakar i Džordž Kluni u njemu

11. Iako je pevačica Kristina Agilera (Christina Aguilera) zbog svojih latinoameričkih korena snimila album na španskom jeziku, ona zapravo ne zna ni reč istog.

12. Zvezda serijala “Bekstvo iz zatvora” (Prison Break), Ventvort Miler (Wentworth Miller) obišao je skoro ceo svet kao izvođač akapela benda američkog Prinston univerziteta

13. Engleska kraljica Ana (Queen Ann) nadživela je sedamnaestoro svoje dece.

14. Ser Isak Njutn (Sir Isaac Newton) osim fizikom, tokom svog života bio je veoma opsednut okultnim i natprirodnim.

15. Levo oko glumice Džulije Roberts (Julia Roberts) suzi kada je nervozna. To joj je često zadavalo velike probleme na snimanjima.

16. Demi Mur (Demi Moore) je svoj prvi novac zaradila kao uterivačica dugova.

17. Naslednica i skandal majstor Paris Hilton (Paris Hilton) nosi obuću broj 42. “Sve te preslatke cipele Monolo i Gucci izgledaju kao klovnovske na meni” – žali se Paris.

18. Zvezda serije “Uvod u anatomiju” (Grey’s Anatomy) Patrik Dempsi (Patrick Dampsey) karijeru je započeo kao žongler na monociklu.

19. Jedan od poklona koji je engleska kraljica Viktorija (Queen Victoria) dobila na svadbi jeste sir težak pola tone i prečnika tri metra.

20. Kralj Solomon (שלמה, Solomon) je imao 700 žena i preko stotinu ljubavnica.


Ginger Lady obožava modu, ali izbegava da piše o njoj. Obožava muziku ali ne peva pod tušem. Voli da pozira a nije model. Piše ono što zna i u šta veruje. Svoj život umesto u ružičasto boji u crveno i definitivno nema vremena za gubljenje. We don’t have all the time in the world. The time is now.

Comments