U svetu četvorotočkaša važi jedno pravilo: automobil čini čoveka. Više konjskih snaga može vam ubrizgati dozu testosterona, sportski dodaci mogu vam povećati nivo serotonina i endorfina, a koža i fensi paketi opreme dati vam osećaj glamura. Oni prokleto dobri automobili od vas prave seksi mašine u očima nemih posmatrača.

Maserati Gran Turismo

Automobil ove italijanske marke praktično je garderoba na četiri točka. To znači da ovo vozilo i za najkraću vožnju zaslužuje da u njemu budete tip-top. Namenjen je žešćim šminkerima i opakim devojkama koje znaju šta neće. Seksi žena u njemu će izgledati još atraktivnije, a privlačan muškarac za upravljačem ove mašine – zaradiće etiketu “milion dolara”. Vlasnici poručuju ostalima da nemaju vremena za gubljenje, jer vreme je novac.

Modni dodatak za bonus efekat: za žene, moderan letnji šešir; za muškarce, kaiš u boji karoserije.

Poznati vlasnici: Britni Spirs (Britney Spears), Vanesa Vilijams (Vanessa Williams), Mark Džejkobs (Marc Jacobs), Lindzi Lohan (Lindsay Lohan).

Slika117 200 km/h: Vozila koja seksi ljude čine još seksepilnijim

Maserati Gran Turismo

Mini Coupé

Kultna britanska auto-marka oduvek je sinonim za tradiciju i inovaciju. Coupé je sofisticiran, ekonomičan i snažan – pravi lifestyle automobil današnjice. Ipak, s obzirom na to da se radi o malom kupeu sportskih linija, nekako je lakše zamisliti u njemu dugonogu brinetu nego zgodnog biznismena. Dobre ribe ga vole jer je seksi, zabavan i enterijer mu je neodoljiv. Ne baš zbog svih onih konjskih snaga ispod haube.

Modni dodatak za bonus efekat: torbe Carmina Campus napravljene od delova Minija.

Poznati vlasnici: Lili Alen (Lily Allen), Ema Stoun (Emma Stone), Kurt Rasel (Kurt Russel).

Slika213 200 km/h: Vozila koja seksi ljude čine još seksepilnijim

Mini Coupé

Ferrari 308

Jedan od najlepših automobila koji je ikada napravljen još osamdesetih bio je omiljena igračka poznatih plejboja. Vozeći najnoviji Ferrari šaljete određenu poruku svetu: “Bogat sam. Ja sam tako bogat”, ali ako u garaži imate istinsku automobilsku legendu – vi ste zrela osoba od stila koja se razume u automobile.

Modni dodatak za bonus efekat: naočari za sunce RayBan sa zlatnim okvirom.

Poznati vlasnici: Tom Selek (Tom Selleck).

Slika311 200 km/h: Vozila koja seksi ljude čine još seksepilnijim

Ferrari 308

Mercedes W113

Ovo je automobil za ljude koji znaju da uživaju u životu. Savršen spoj starinskog šarma i neodoljivog vetra u kosi od svake osobe koja se nalazi u njemu pravi holivudsku divu. Ovaj auto je graciozan, suptilan i na listi najvećih životnih želja mnogih auto-fanatika, čak i posle toliko godina. Istinska legenda na putu i jedna od dragocenosti mnogih muzeja.

Modni dodatak za bonus efekat: za žene, šik marama od svile u kontrastnoj boji u odnosu na automobil; za muškarce, neuredna brada ili brkovi.

Poznati vlasnici: Kejt Mos (Kate Moss), Džon Travolta (John Travolta), Sofija Loren (Sophia Loren).

Slika411 200 km/h: Vozila koja seksi ljude čine još seksepilnijim

Mercedes W113

Range Rover Sport

Možda nije najnežnijeg dizajna i elegantnih linija, ali ovo terensko vozilo daje moć i najslabašnijoj ženi koja se nađe za njegovim upravljačem. Položaj vozača prilično je nadmen, a sve te konjske snage i sportski dodaci samo pumpaju ego. On poručuje “običnim smrtnicima” da bez problema može da “jede” i brda, i gradski asfalt, i peščane dine. Za njega nema nedostupnog terena. Možda se, kada padne noć, hrani malim gradskim automobilima.

Modni dodatak za bonus efekat: velika crna sportska torba od kože.

Poznati vlasnici: Viktorija Bekam (Victoria Beckham), Pamela Anderson (Pamela Anderson), Samanta Foks (Samantha Fox).

Slika58 200 km/h: Vozila koja seksi ljude čine još seksepilnijim

Range Rover Sport

Piaggio Vespa

Vespa je dizajnirana za lepo odevene, zgodne ljude. Ovo praktično gradsko vozilo, vrlo je retro-šik i vraća se na ulice svetskih metropola. Zapravo, Vespa nikada nije ni izašla iz mode. Devojke na njoj izgledaju samouvereno i samosvesno, a muškarci odaju utisak da su stilizovani mladići iz grada koji znaju šta žele.

Modni dodatak za bonus efekat: za žene, traka za kosu; za muškarce, sportska torba na jedno rame.

Poznati vlasnici: Gregori Pek (Gregory Pack), Odri Hepbern (Audrey Hepburn).

Slika68 200 km/h: Vozila koja seksi ljude čine još seksepilnijim

Piaggio Vespa

BMW M3

Drzak nemački stav i vrhunska tehnologija na savršen način dopunjuju karakter vlasnika/vlasnice. Pretpostavlja se da je osoba koja vozi ovaj sportski automobil izuzetno sposobna i poslovna. M3 je uglavnom izbor muškaraca koji drže do svog izgleda ili barem žele da postanu mačo. Ovaj model je kao dobar ručni sat: uklapa se u svakoj situaciji, donosi sportski senzibilitet i vlasnika čini moćnim.

Modni dodatak za bonus efekat: za žene, suknja strogog kroja do ispod kolena; za muškarce – crna košulja bez kravate.

Poznati vlasnici: Džesika Alba (Jessica Alba), Adrijan Grenije (Adrian Grenier).

Slika78 200 km/h: Vozila koja seksi ljude čine još seksepilnijim

BMW M3

Audi S5

Zašto A5 kada može S5? Unapređena verzija popularnog Audijevog modela vlasnika/vlasnicu predstavlja kao osobu koja retko pristaje na komprimose. Ovaj elegantan, snažan i veoma moderan sedan jednostavno vapi za atraktivnom osobom koja razume i njegov dizajn i funkcionalnost. Audi može da vozi svako, ali ne razume svako njegovu filozofiju.

Modni dodatak za bonus efekat: za žene, sve nijanse crvenog ruža; za muškarce – elegantne patike.

Poznati vlasnici: Rasel Brend (Russell Brand), Džejson Stejtam (Jason Statham).

Slika87 200 km/h: Vozila koja seksi ljude čine još seksepilnijim

Audi S5


Martina Anđelković pola dana živi stvaran život, a pola provodi na društvenim mrežama. Autorka i voditeljka fiktivnog kulinarskog show-a, fejk plavuša i deda Pajina unuka.

Comments