Celebrity car – Ben Aflek vozi Lexus LS Hybrid

Otkako je sa Dženifer Garner (Jennifer Garner), Ben Aflek (Ben Affleck) brine za porodicu. Kako je i sam rekao: “Neverovatno sam bogat, ali iznad svega volim porodicu i Zemlju”. Lexus LS Hybrid je luksuzni automobil koji nije štetan za okolinu, ali nije nimalo jeftn. Košta preko 100.000 $. Ovaj automobil je pouzdan koliko i benzinski, te automobili na dizel. Prilikom pokretanja snažan elektromotor pokreće automobil uz izuzetno tih rad, dok mu se benzinski motor neprimetno pridružuje. Ben očigledno ima ukusa i što se tiče automobila.

Slika13 200km/h: Affleck, beskrajni auto, trkački McLaren i čovek automobil

Ben i njegov lepotan

Iz sveta automobila… Infiniti M35h GT

Odabir najstartnije hibridne limuzine postao je mnogo lakši – otkivanjem modela Infiniti M35h GT.  Model M35h GT je verzija dobro poznate Infinitijeve V6 limuzine koja pruža maksimalne performanse, ali i smanjenu količinu izduvnog otpada, po čemu je ovaj model na znatno boljoj startnoj poziciji u odnosu na prethodnike. Infiniti M35h GT pojaviće se na tržište ovog meseca, i u poređenju sa svim novijim M modelima, cena ovog modela će biti znatno povoljnija.

Mnoge komponente iz standardne dodatne opreme pretrpele su izmene. Tako navigacioni sistem, koji je dolazio samo u paketu sa audio sistemom Bose, od sada će biti samostalni dodatak. Dodatna oprema posedovaće neverovatne komponente dostojne jedne luksuzne limuzine poput: kožnih sedišta sa grejanjem i hlađenjem, bi-Xenon svetla, Alu-felne i “White Ash” nijansa boje lajsni unutar modela. Savršen izgled, zadovoljavajuća oprema i neverovatne performanse ovog modela su svakako zapažene, pa se ovaj model svrstava u sam vrh luksuznih limuzina, rame-uz-rame sa Mercedesovom E-klasom.

Infiniti M35h GT 2013 1024x768 wallpaper 03 200km/h: Affleck, beskrajni auto, trkački McLaren i čovek automobil

Infiniti M35h GT – Novi član “visokog društva”

Race Ready – McLaren MP4-12C GT3

McLaren GT, novi proizvođač trkačkih automobila donosi nam stručnost McLarenovog odelenja za trke, McLarenovog odelenja za automobile i CRS Rejsinga, te nam predstavlja model McLaren MP4-12C GT3 i planove razvojnog programa za 2011. godinu.

Novi McLaren MP4-12C GT3 je prvi McLarenov automobil dizajniran za šampionat FIA GT još otkada je model McLaren F1 GTR otišao u zasluženu penziju 1997. godine. Model MP4-12C GT3 baziran je na već postojećem sportskom modelu MP4-12C. Tim inžinjera, dizajnera i test-vozača, sa iskustvom iz Formule 1 i GT šampionata, unajmljeni su da olakšanu šasiju modela 12C prilagode trkačkim uslovima.

Trkačko iskustvo i razvojni program odigrali su važnu ulogu u pripremanju MP4-12C GT3 modela za trkački program. Ali, pre nego što dođe do većeg zagrevanja, McLarenov odjel za automobile izrađuje sportske automobile sa novim standardima brzine, efikasnosti, upravljanja, kočenja i okretljivosti. To su savršena gledišta koja model MP4-12C pretvaraju u jedan trkački automobil. U skorijoj budućnosti, McLaren planira da proizvede još dvadesetak GT3 modela tokom 2013-14. godine, ali McLaren i CRS planiraju da prošire svoje dosege u svetu automobilizma i moguće je oćekivati trkačke automobile dizajnirane i za druge vrste automobilskih trka.

McLaren MP4 12C GT3 2011 200km/h: Affleck, beskrajni auto, trkački McLaren i čovek automobil

McLaren MP4-12C GT3 – spreman za svaki ispit

Uradi (se) sam – Čovek-automobil

Dame i gospodo, Danijel Jovanović!

Prethodne tekstove iz serijala “200km/h” možete pročitati ovde.


Miloš Jeremić je surovi realista i veliki hedonista, trudi se da bude normalan, ali mu ne uspeva, sve svoje ideje i misli prenosi na papir, jer ljudi još uvek nisu spremni da čuju istinu.

Stefan Živković je student filozofije i večiti zaljubljenik u automobile! Obožava italijanski dizajn automobila, makete, stripove… Sanja da u svojoj garaži ima Dodge Challenger SRT.

Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Comments