Celebrity car –  Niki Minaž vozi Bentley Continental GT

Popularna Niki Minaž (Nicki Minaj) ne štedi kada su njena udobnost i sigurnost u pitanju, zato je pazarila Bentley Continental GT i to roze boje, da joj ide uz kosu, razume se. Kao svaka svetska zvezda, voli samo najbolje i time se ponosi. Interesantna stvar kod ovog aviona od automobila je da poseduje specifičan materijal za oblaganje unutrašnjosti krova, drvene panele od tamnog eukaliptusovog drveta, a opciono se isporučuje dvobojna kožna unutrašnjost. Sve je pravo, metal je metal, koža je koža, čak ni najmanje sitnice poput prekidača nisu od lažnih materijala.

Slika124 200km/h: Autić Nicki Minaj, Peugeot 301, trkački Ferrari i Mercedes M

Bež’te seljaci, sad ću vas pogazim s ovom aždajom

Iz sveta automobila… Peugeot 301 (2013)

Peugeot 301 predstavlja čistu ilustraciju Peugeotove globalizacije i naznake da želi da proširi svoje modele širom sveta. Dizajniran je sa namerom da širokom lancu kupaca približi limuzinu sa četvora vrata, koja će biti pristupačnija, ali ujedno i simbol imućnosti. Iako je Peugeotova želja da ovaj model globalno predstavi na svim tržištima, jedino će tržište Velike Britanije ostati bez te privilegije da vidi, isproba i kupi ovaj model.

Za ovaj model, francuski proizvođač nagoveštava, planira se dobra prodaja širom sveta, jer se nalazi u samoj srži ovog segmenta. Pruža atraktivan, ujedno i moderan dizajn karoserije u odličnoj kombinaciji sa modernom tehnologijom bezbednosti i udobnosti putnika, pažljivo biranih kako bi upotpunili njihovu viziju. Peugeot 301 dizajniran je da se prilagodi svim uslovima vožnje, kako tople ili hladne temperature i klime, tako i siromašnim, oronulim putevima. Niz dizel i benzinskih agregata pažljivo je biran u skladu sa potražnjom tržišta, u rasponu snage od 71 do 115 konja u kombinaciji sa manuelnim, automatskim ili pilotiranim menjačem: 1,2l VTi (71ks) sa manuelnim ili pilotiranim menjačem; 1,6l HDi (92ks) sa manuelnim menjačem i 1,6l VTi (115ks) sa manuelnim ili automatskim menjačem.

Novi Peugeot 301 će se proizvoditi u gradu Vigo u Španiji, a svoju svetsku premijeru doživeće na Salonu automobila u Parizu. Prodaja je najavljena za period posle 1. novembra i pojaviće se u Turskoj, Centralnoj i Istočnoj Evropi, Rusiji, Ukrajini, Grčkoj, Bliskom Istoku i u pojedinim državama Južne Amerike.

Peugeot 301 2013 200km/h: Autić Nicki Minaj, Peugeot 301, trkački Ferrari i Mercedes M

Peugeot 301 – pravi porodični automobil za svakoga

Race Ready – Ferrari 458 Italia China 20th Anniversary

Ove godine, italijanski proizvođač sportskih automobila Ferrari obeležio je dvadesetogodišnjicu poslovanja u Kini, a sve je počelo narudžbinom modela 348 TS u Pekingu. Kako bi proslavili ovaj istorijski trenutak, Ferrari je po prvi put odlučio da otvori mini-izložbu nekih od najboljih eksponata njihovog muzeja u Maranelu. Izložba je smeštena u italijanskom centru u šangajskom Ekspo parku i trajaće pune tri godine. Pored aktuelnih i legendardnih modela Ferrarija, posetioci će biti u prilici da vide bogatu kolekciju slika i video materijala specijalno napravljenih za ovu godišnjicu.
Još jedan bitan element ovog obeležavanja dvadesetogodišnjice pripada specijalnoj limitiranoj seriji od 20 primeraka modela 458 Italia koja nosi ime China 20th Anniversary, specijalno izrađenih samo za kinesko tržište. Automobil je dobio novi izgled spoljašnjosti, i to atraktivne aplikacije koje podsećaju na Kinu i novu nijansu tamnocrvene boje. Inspiraciju za ovaj detalj Ferrari je našao u drevnoj kineskoj legendi o velikom zmaju. Veliki zmaj simbolizuje kinesku kulturu, čast i hrabrost, strast i uspeh. Ferrari 458 Italia, svetski priznat i nagrađivan automobil, uspešno je izmiksovao inovativnu tehnologiju sa ekskluzivnim dizajnom. Nama ostaje samo da čestitamo čelnicima Ferrarija srećnu dvadesetogodišnjicu poslovanja u Kini i da im poželimo uspešnu saradnju i da nas obraduju novim modelima.

Ferrari 458 Italia China 20th Anniversary 2012 1024x768 wallpaper 02 200km/h: Autić Nicki Minaj, Peugeot 301, trkački Ferrari i Mercedes M

Ferrari 458 Italia China 20th Anniversary – proizvod uspešne prodaje u Kini

Uradi (se) sam – Ups! Seksi reklama za Mercedes M

Prethodne tekstove iz serijala “200km/h” možete pročitati ovde.


Miloš Jeremić je surovi realista i veliki hedonista, trudi se da bude normalan, ali mu ne uspeva, sve svoje ideje i misli prenosi na papir, jer ljudi još uvek nisu spremni da čuju istinu.

Stefan Živković je student filozofije i večiti zaljubljenik u automobile! Obožava italijanski dizajn automobila, makete, stripove… Sanja da u svojoj garaži ima Dodge Challenger SRT.

Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Comments