Celebrity car – Kristina Riči vozi Mercedes C300

Lepa glumica Kristina Riči (Christina Ricci) izabrala je elegantan automobil kao što i priliči jednoj dami. Mercedes C300 je upravo to – čista elegancija. Ubrzavanje je glatko i oštro od 0 do 60mph za 7.1 sekundi. Dostiže i preko 400 konjskih snaga, tako da pored elegancije, ovaj automobil podiže i adrenalin, naravno, ukoliko ste ljubitelji brze vožnje. Kratki prednji prepust daje mu taj pomalo agresivan, ali svakako moderan izgled. Sigurnosne karakteristike ovog automobila su najbolje u svojoj klasi.

Slika121 200km/h: Christina Ricci, Volkswagen i dva korisna trika

Cena Kristininog automobila iznosi preko €40,000

Vesti iz autoindustrije – “Folcika” prestaje (konačno) da kupuje brendove

Nemačka kompanija Volkswagen širila se polako ali sigurno dok nije na ovaj ili onaj način preuzela gotovo celu autoindustriju Evrope. Španski SEAT, češka Škoda, luksuzne brendove Bentley, Bugatti i Lamborghini, Porsche. Kupili su i Suzuki, Italdesign Giugiaro, Audi, te firme Scania i MAN, Ducati, NSU i mnoge druge. E, pa konačno su odlučili da se zaustave i konsoliduju preduzeće, obave neophodne standardizacije i tome slično. Ne može se reći da ostatku evropske industrije nije laknulo, a posebno glavnom protivniku, Fiatu. Ipak, reči predsedavajućeg ne ostavljaju im mnogo izgleda za miran život: “Nešto gledam ovaj Alfa Romeo i baš se mislim da li i njega da kupimo.”

folcika 200km/h: Christina Ricci, Volkswagen i dva korisna trika

Dajte mi jedan SEAT, jedan Audi i jedan MAN za poneti

Uradi (se) sam – Seljački Lambo

Hoćete da imate Lamborghini, ali vam džeparac ne dopušta? Nema frke, uvek možete da napravite svoj.

Uradi (se) sam – A može i ovako

A ukoliko nemate veštinu da sami sagradite kola, evo kako možete uz pomoć pivske konzerve dobiti motor.


Prethodne tekstove iz serijala “200km/h” možete pročitati ovde.


Miloš Jeremić je surovi realista i veliki hedonista, trudi se da bude normalan, ali mu ne uspeva, sve svoje ideje i misli prenosi na papir, jer ljudi još uvek nisu spremni da čuju istinu.

Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Comments