Da, 2016. je godina za koju znam da će mi biti uspešna na svakom planu. Kako znam? Kao prvo ušla sam u 31. godinu života i započela novu možda i najbitniju deceniju života, kao drugo pamet koju imam, volela bih da sam je imala i mnogo ranije, kao treće imam dovoljno iskustva da ne pravim strateške životne i poslovne greške, kao četvrto imam divne prave prijatelje, koji su i dalje tu za mene i ja za njih, kao peto odličnog poslovnog partnera i tim saradnika i kao šesto i najvažnije zdrave i stabilne porodične odnose i LJUBAV. Prvi put u životu mi je sve jasno i složeno baš kako treba, sada mi samo treba fizička i mentalna snaga da sve svoje ideje iznesem na videlo.

2016 2016. je godina koju sam čekala!

Ja sam čovek petogodišnjeg plana, sa milion ideja, kako god to zvučalo. Ranije me je bilo sramota da pričam o svim svojim idejama, jer mi se činilo da sve to ljudima izgleda nerealno. Međutim, kada krenete da realizuje svoje ideje i kada se vidi rezultat vašeg rada i stalni progres, svi počinju da vas slušaju i više ne zvučite “blesavo”. Šta god da vam je ideja, REALIZACIJA je ta koja je najbitnija. Sam proces može da bude mučan i trom, ali bitno je da uživate u svakom trenutku, jer će uspeh kakav očekujete možda doći, a možda i ne. Ako volite ono što radite i ako vam uspeh sam po sebi nije jedini cilj, bićete na kraju dana zadovoljni i ispunjeni.

ninamilan2016 2016. je godina koju sam čekala!

Pre nego što pobrojim neke od svojih zamisli za narednu godinu, moram prvo da kažem da je 2015. godina za mene bila godina donošenja važnih odluka, godina u kojoj sam osmislila strateški značajan projekat za razvoj Wannabe doo kompanije, godina u kojoj sam prihvatila i spoznala sebe kao poslodavca i lidera, godina pronalaženja unutrašnjeg mira i fokusa, godina u kojoj sam naučila kako da budem poslovna žena/mama/supruga bez griže savesti, jednom rečju godina sazrevanja. I da, još jedna jako bitna stvar se desila u 2015. godini – pokrenula sam lični blog!!!

nina2016 2016. je godina koju sam čekala!
Comments