Hot topics

Jutarnji rituali kod kuće koje ćeš želeti da zadržiš i kada pandemija prođe

Zablude o problematičnoj koži u koje treba da prestaneš da veruješ + kako se zaista neguje ovaj tip kože

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

Neuspeh je jedan od ključnih koraka do uspeha, na vlastitom se iskustvu uverio Ali Mahlodji, koji umesto o svojim postignućima na području tehnologije brendiranja i digitalne optimizacije radije govori o svojim poslovnim počecima, bez dlake na jeziku i o padovima i spoticanjima, koji nisu niša manje pridoneli njegovu uspehu. Što je za njega uspeh i zašto se to možda razlikuje od toga kako ga percipira ve ina, biće poznato na uvodnom, nešto drugačijem nastupu otvorenja 21. konferencije medijskih trendova SEMPL, koja će se 28. i 29. novembra održavati u Portorožu.

Ali 07 e1571822810668 21. SEMPL: Zašto je kriza naš najbolji prijatelj

Ideje, vizije, planovi i ciljevi važni su sastavni delovi života i poslovanja, no za pravi napredak ponekad je potrebno promeniti smer. Sposobnost napuštanja prošlosti i brzo prilagođavanje drugačijim okolnostima omogućuje nam da u životu naučimo mnogo toga novog, mnogo korisnijeg za budućnost. Kako je mnogobrojne krize znao iskoristiti za svoj uspeh, u Teheranu rođeni Mahlodji ispričaće u inspirativnoj ličnoj ispovesti koja sigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

No ipak si je kao svoju glavnu misiju zadao da nauči ljude kako najbolje iskoristiti “ovde i sada” te zašto su ključni neprestano učenje i istrajnost. Recept kako uspeti u budućnosti nije dakle napisan samo za one koji žive u tehnološki najnaprednijim okruženjima i upravljaju najvećim proračunima. Problem je, kaže Ali, i u tome što u svetu instant uspeha, pritisaka medija i nerealnih slika s društvenih mreža više vremena posvećujemo pokušajima imitiranja tuđeg uspeha nego tome da pronađemo ono što nas uistinu veseli u životu.

Da je i sam dokaz toga na što podstiče mnoštvo na svojim nastupima dokazuje dinamičnom biografijom, gde među ostalim piše izbeglica i nakon četrdeset neuspelih pokušaja karijere danas strastven i višestruko nagrađivani preduzetnik, suosnivač, glavni vizionar i pripovedač priča na međunarodno poznatoj internetskoj videoplatformi koja funkcioniše kao “priručnik” za životne priče i zapošljavanje, WHATCHADO. I sa potonjim Ali ostaje veran traženju stvarne misije pojedinca.


 

Editors choice