Otkrivamo: Kako da imaš jaku, blistavu i dugu KOSU?

Belgrade Notes: Novo cool mesto za tvoje letnje uživanje skriveno među krovovima grada

Letnji beauty trend: Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

5 koraka kako da ovog leta imaš svilenkastu kožu i budeš ženstvena poput boginje

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

3 u 1: Istine, božanstvenost i tajna

3 u 1: Istine, božanstvenost i tajna

Ostale tekstove iz serijala “3 u 1”, možete pogledati ovde.

“Derviš i smrt”, Meša Selimović

Mesa Selimovic Dervis i smrt 8 3 u 1: Istine, božanstvenost i tajna

"Trebalo bi izbrisati prošlost sa svakim danom što se javi"

Svim ljubiteljima domaće književnosti dobro poznata knjiga, predviđena za čitanje još u srednjoj školi. Bez obzira na potencijalnu zrelost sa tih osamnaest godina, delovala nam je i nerazumljivo. Ipak, kao što se glavni lik ove knjige, Ahmed Nurudin, od korice do korice preispitivao, tako će vas isti taj čovek naterati da ovu knjigu pročitate nekoliko puta. Svaki put ćete otkriti novu istinu o životu i ljudima. Sa četrdeset godina mislite da ste zaokružili ciklus sazrevanja. Ahmed Nurudin, njegov prijatelj Hasan i ostali protagonisti, pokazaće vam da se i tada može desiti da ne znate ko ste, krenete u potragu za sobom, i jednom otkrijete sve svoje želje, strahove, mane i vrline.

“4”, Beyonce

Poslednji studijski album mlade mame i sjajne žene. Pevačica bez velikih turbulencija u svojoj karijeri još jednom je pokazala sa koliko emocija pravi i peva pesme. Svaka od pesama ovog albuma zauzimala je mesto u vrhovima muzičkih top lista. Gledajući njene spotove i slušajući lagane i pozitivne tonove bez obzira na to gde se i sa kim nalazite, možete da plačete i da se smejete istovremeno. Ona osvaja vaša srca na prvi pogled i prvi zvuk.

“Čitač” (The Reader)

reader11 3 u 1: Istine, božanstvenost i tajna

Govorim, pišem, čitam. Ili samo govorim?

Film snimljen prema istoimenoj knjizi Bernarda Šlinka (Bernhard Schlink). Kejt Vinslet (Kate Winslet) i Ralf Fajns (Ralph Fiennes) u glavnim ulogama vodiće vas kroz priču koja u prvom delu možda krši moralne vrednosti, ali pred sam završetak iznenađuje i one koji misle da su dobri u predviđanju raspleta. Ukoliko vas zanima koliko dugo je neko sposoban da živi sa tajnom i šta je sve spreman da zbog nje uradi, saznaćete ukoliko uz svoj primerak filma prošetate kroz period od Drugog svetskog rata, pa sve do bliže prošlosti.


Ivana Vukić se školuje za posao novinara. Jedna je od retkih koja obožava svoju buduću profesiju. Ne može da zamisli dan bez ljubavi, dragih ljudi, svog hrčka i fakulteta. Nadahnjuje je muzika Yann-a Tiersen-a, drame Biljane Srbljanović i dokumentarci. Želja joj je da jednog dana osnuje humanitarni fond i da stekne toliko iskustva kako bi definisala životnu filozofiju poput one Meše Selimovića u knjizi “Derviš i smrt”. “Čovek je proklet i žali za svim putevima kojima nije prošao.”

Editors choice