“Prvi greh” (Original sin)

Uživajte u vrhunskom erotskom trileru i ljubavnom zapletu koji će vas navesti da proverite koje su vaše granice. Glavne uloge tumače neodoljivi Antonio Banderas (Antonio Banderas) i zavodljiva Anđelina Džoli (Angelina Jolie). Film je snimljen 2001. godine i zaradio je preko 42 miliona dolara na premijerama širom sveta. Radnja nas vodi na Kubu 19. veka i priča nam o ženi koja je osuđena na smrt, jer je bila izgubljena i izneverila čoveka koji je voli. Potresna i pustolovna ljubav vas neće ostaviti ravnodušnim.

Slika 260 3 u 1: Onog trena kad sam je video, zavoleo sam je

Sa tobom bih i na kraj sveta

Lara Fabian – “Le tour du monde”

Teško je izdvojiti samo jednu pesmu koju izvodi dama divnog i umirujućeg glasa. Uživajte u putu oko sveta.

“Dama i pesnik” (The Lady And The Poet) Mev Haran (Maeve Haran)

Knjiga koja nas vraća u vreme vladavine Elizabete I (Elizabeth I) i dočarava raskoš dvora i života 17. veka. Mev Haran nam opusuje spletke tadašnjeg vremena i priču o obrazovanoj i nepokolebivoj dami En Mor (Ann More) i o Džonu Donu (John Donne), sekretaru njenog teče. Da li će ih vera razdvojiti, ili će pronaći put jedno do drugog? Da li je moguća ljubav između školovane devojke i nestabilnog boema, ili će ostati zauvek zabranjena?

Slika 347 3 u 1: Onog trena kad sam je video, zavoleo sam je

Ljubavna priča koja pomera granice

Izvor fotografija: photobucket.com, zastavki.com, images.contentreserve.com


Jelisaveta Popov je studentkinja Fakulteta političkih nauka. Obožava da putuje. Želela bi da zna sve jezike sveta, a najviše voli francuski jezik. Ne moze da zamisli nijedan dan bez humora, muzike i voljenih osoba.

Comments