4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Gde na večeru: Ovaj restoran nudi pravo uživanje za tvoja nepca!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Zašto na Instagramu svi govore o ovom beauty proizvodu?!

“Radost života”, Emil Zola (Émile Zola)

Zapitaćete se da li je moguće da postoji neko ko, kao Polina, svoju ljubav može dati svima, bezuslovno i bezglavo. Osetićete da je prljava, poročna obala u Francuskoj, sa svojim bednim stanovništvom, marioneta nemilosrdnom moru, koje ga zapljuskuje i odnosi. Želećete da sa Lazarom dangubite svirajući klavir i preturajući po vlažnim sobama stare kuće ili da gradite novu laboratoriju. Razumećete zašto je život radost i, po cenu razdiranja duše, zašto Zola svojim realističnim opisima rađa mirise, boje i zvukove.

knjiga1 3 u 1: Radost, pesme i snovi

Samo ova stara, prašnjava, pohabana izdanja nose pravi šmek

“Almost”, Stray Dogg

Morate poslušati album prvenac beogradskog benda Stray Dogg. Imaju sve – dobar glas, dobru muziku, čak i usnu harmoniku. Čućete da je album ispunjen emocijama, ali i da je definitivno deo jedne scene u Beogradu koja, zahvaljujući ovakvim kvartetima, uspešno živi. Ne razmišljajte previše da li treba da pokušate sa Stray Doggom – samo slušajte!

“Moje pesme, moji snovi” (The Sound of Music)

Omiljeni film mnoge dece širom sveta. Neki ga obožavaju i u srednjim, pa čak i u ozbiljnim godinama. Savršen je za praznike i hladna jutra dok napolju pada sneg. Ako volite da pevate, pridružite se porodici Fon Trap (Von Trapp). Ona pokušava da postane časna sestra, ali joj to ne pristaje, on je udovac sa sedmoro dece koju doziva pištaljkom, kao male vojnike. A deca su… pa, svakako ne žele pištaljke i vojsku. Iako je film iz 1965. godine, vreme mu nije oduzelo nimalo čarolije.

soundofmusic picnik1 3 u 1: Radost, pesme i snovi

Džuli Endrjus jedna je od najboljih dadilja na svetu - u ulozi Meri Popins i Marije fon Trap


Iva Šapić je budući istoričar umetnosti. Nesuđeni Šerlok Holms II. Budući umetnik, krojač, kuvar, organizator venčanja i vlasnik cvećare i kafića–knjižare. Ili pisac. Ili turistički vodič. Ili profesionalni čitač knjiga. Ili sve to, ako poživi koji vek duže.

Editors choice