Modna dizajnerka i autorka bloga “My Packing Stylist” Biljana Tipsarević predstavila je svoju novu kolekciju za proleće/leto pod nazivom “The Countess” u hotelu “Metropol”, poslednjeg dana Perwoll Fashion Week-a.

U prvom redu, ispred velikog broja fotografa, sedeli su Biljanin suprug Janko Tipsarević – u crnom odelu i košulji i prijateljica Jelena Ristić – u prugastoj haljini i belom ogrtaču. Reviji su prisustvovali i aplaudirali: Veselin Jevrosimović, Branka Džajić, Olivera Kovačević, Lena Bogdanović, Beba Dragić, Leontina, Marijana Mićić, Katarina Vučetić i mnogi drugi.

biljana i janko na reviji 33. Perwoll Fashion Week: Biljana Tipsarević

Biljana u haljini iz njene nove kolekcije i suprug

Pistom su šetali modeli u ženstvenim, elegantnim i svedenim haljinama i suknjama koje prate liniju tela i naglašavaju one najzavodljivije delove. Crvena, bela i zlatna boja su dominirale, a materijali svila, čipka i brokat delovali su skupoceno, nežno i otmeno.

Leđa prekrivena sitnovezenom čipkom, trouglasti otvori na struku koji otkrivaju golu kožu i rukavi od lepršavog materijala koji podsećaju na leptirova krila privlače pogled posmatrača i čine da modeli izgledaju istovremeno graciozno i zavodljivo.

crvena haljina bez bez naramenica 33. Perwoll Fashion Week: Biljana Tipsarević

U crvenoj haljini svaka žena izgleda zanosno

beli rukavi i uska suknja 33. Perwoll Fashion Week: Biljana Tipsarević

Beli, prozirni rukavi poput leptirovih krila

U pozadini se na momente puštala pesma Massive Attack – “Paradise Circus” koja je unela i dozu tajanstvenosti i seksepila kolekciji. Uske haljine i suknje dužine tik iznad kolena prikladne su za nošenje od strane i mlađih i starijih generacija (koje su zadržale vitku liniju tela).

crvena haljina 33. Perwoll Fashion Week: Biljana Tipsarević

Crvena čipka koja čini da haljina deluje još izazovnije

bela haljina sa trouglastim otvorima 33. Perwoll Fashion Week: Biljana Tipsarević

Zanimljivi trouglasti otvori i zvonasti rukavi

Modeli su namenjeni svim samouverenim ženama koje žele da budu primećene, ali tako da odaju utisak prefinjenosti, glamura i sofisticiranosti i podsećaju na glumice iz zlatne ere Holivuda koje su, uz dela španskog slikara Goje (Francisco Goya), bile i inspiracija.


Katarina Mitrović studira biologiju, a slobodno vreme troši na putovanja, umetnost, fotografiju, modu, knjige, filmove i diskusiju o istima. Želi da proputuje svet, uvek bude zaljubljena i da sazna što više zanimljivih činjenica i iskusi sve što život pruža i da o tome piše. Omiljeni citat je od Oskara Vajlda: “Većina ljudi je neko drugi. Njihova mišljenja su tuđa mišljenja, njihovi su životi mimikrija, njihove strasti citati.”

Comments