Prisustvovali smo modnoj reviji brenda Legend World Wide, u okviru 33. Perwoll Fashion Week-a, u prostorijama Belexpocentra.

Atmosfera je bila sjajna, a Legend je još jednom opravdao poverenje koje mu kupci poklanjaju već dugi niz godina.

Pistom su prošetali manekeni i manekenke modne kuće Click, noseći modele iz kolekcije proleće/leto 2013. Svi modeli su predstavljali spoj elegancije, stila, ali i casual looka.

Za razliku od većine modnih revija gde dominiraju ekstravagantne kombinacije koje su više scenske ili mogu da posluže za specijalne prilike, Legend je predstavio garderobu koju možemo nositi svaki dan, za neobavezni i opušteniji izgled na poslu ili dnevnu šetnju.

Primetili smo da je boja koja dominira u odevnim kombinacijama i koja će biti apsolutni hit ove sezone boja kajsije. Može se videti na ženskim haljinama, suknjama, kao i košuljama – kako za bate tako i za seke.

Naravno, tu je i neizostavni teksas koji vlada modnom scenom vekovima. Nosiće se teksas farmerke za oba pola, kao i teksas jakne, prsluci, kratki šortsevi i suknje za dame. Kada je reč o kroju ženskih, pa i muških farmerki, uglavnom su uži modeli u pitanju. Ženske jakne od teksasa, košulje i haljine blago su strukirane.

Ove sezone će u modnim kombinacijama dominirati bela i bež, koje su veoma zahvalne za uklapanje. Takođe će se nositi i teget boja, koja deluje elegantno, naročito ukoliko je reč o sakou u teget boji.

Neizbežna siva i crna naći će još jednom svoje mesto pod suncem, kao i prugaste i karirane stvari.

Biće moderne ešarpe za dame, kao i šalovi za pripadnike oba pola, kao neizostavni modni dodatak.

Slika 1 Boja kajsije je apsolutni IN ove sezone 33. Perwoll Fashion Week: Legend

Boja kajsije je apsolutni hit ove sezone

Slika 2 karirane kosulje za pripadnike jaceg pola 33. Perwoll Fashion Week: Legend

Karirane košulje - za pripadnike jačeg pola

Slika 3 Teget sako za poslovnu kombinaciju 33. Perwoll Fashion Week: Legend

Teget sako - za poslovnu kombinaciju

Slika 4 Buntovnica sa stilom 33. Perwoll Fashion Week: Legend

Buntovnica sa stilom

Slika 5 Sive nijanse su uvek u modi 33. Perwoll Fashion Week: Legend

Sive nijanse su uvek u modi


Nataša Novaković – Nikada ne propušta kafu sa drugaricama, trening, dobru seriju i dobar šoping. Obožava putovanja i otkrivanje nekih novih svetova. Omiljeni su joj dani koji prođu kreativno, ispunjeni brojnim aktivnostima i dragim ljudima. Završila je master studije na Filološkom fakultetu i želja joj je da jednoga bude bude univerzitetski profesor. Ima najboljeg dečka na svetu koga beskrajno voli, i smatra da su ljubav i porodica najvažnije stvari u životu, a da sve ostalo dolazi posle.

Comments