Poslednje večeri 33. Perwoll Fashion Week-a posetili smo revije Biljane Tipsarević i Bate Spasojevića. Kada se izuzme činjenica da su obe revije kasnile (tričavih 40 minuta je kasnila prva revija, što je uslovilo pomeranje druge), utisak je gotovo savršen. Ljubitelji mode su strpljivo čekali početak revija. U predvorju hotela “Metropol Palace” bila je neverovatna gužva. Mnoge zvezde su ponosno zauzele prvi red, a nama, običnim smrtnicima, ostalo je samo da se izborimo za poslednji. Janko Tipsarević je sedeo pored devojke Novaka Đokovića – Jelene Ristić. Izgledala je kao da je upravo sišla sa svetskih modnih pista. Spazili smo i mnoge druge poznate ličnosti: Oliveru Kovačević, Lenu Bogdanović, Snežanu Dakić Mikić, Branku Džajić sa kćerkama, Marijanu Mateus, Vesnu Jugović

Kolekcija Biljane Tipsarević “Countess” svojom jednostavnošću i elegancijom ostavila nas je bez daha. Dominirale su nežne nijanse: bež, bela, siva, ali je bilo i crvenih kreacija. Po završetku revije, na naše veliko zadovoljstvo, porazgovarali smo sa Ašokom Murtijem, jednim od vodećih stilista naše javne scene. Za razliku od pojedinih “zvezda”, ovaj gospodin je bio raspoložen za razgovor o reviji Biljane Tipsarević. “Specijalno za Wannabe Magazine otkrivam da sam ja, kao Biljanin učitelj, prezadovoljan revijom. Smatram da je učenik prevazišao učitelja! Iskreno, bojao sam se kako će izgledati ova spora revija, međutim, sve se savršeno uklopilo. Videli smo glamurozne i maštovito krojene kreacije, a Biljana je ostala dosledna sebi. Ova kolekcija je namenjena svakoj ženi, koja želi da se oseća dobro i samouvereno!”, zaključio je Murti.

532934 528089443895809 25458576 n 33. Perwoll Fashion Week: Poslednji dan

Kolekcija "Countess" - Biljana Tipsarević

Ašok Murti 33. Perwoll Fashion Week: Poslednji dan

Ašok Murti je podelio svoje utiske o reviji sa nama. Nije krio da je njegova učenica prevazišla učitelja

Ubrzo potom, uputili smo se ka Vip delu. Janko Tipsarević je primao pohvale i čestitke za uspeh svoje supruge. Videli smo i našu čuvenu blogerku Zoranu, koja se fotografisala sa svojim prijateljicama. Uputili smo se ka bekstejdžu. Manekenke su uvek raspoložene za razgovor. Zadovoljno su se osmehivale, dok su frizeri i šminkeri obavljali svoj deo posla. Pažnju nam je privukla manekenka Svetlana Živojinović, kojoj je ovo prvi Fashion Week u karijeri. Izjavila je: “Oduševljena sam glamurom i otmenošću kolekcije Biljane Tipsarević. Videćete da je kolekcija Bate Spasojevića divna, i nadam se da ćemo je izneti na pravi način. Želim da dodam da čitam stalno Wannabe Magazine. Najviše volim rubliku ‘Street style’.

Pre početka revije Bate Spasojevića, naišli smo i na jednog od najpopularnijih manekena ove večeri – Vladu Vuksanovića. Vidno raspoložen, izjavio je: “Super se osećam i atmosfera je divna. Još uvek nisam video garderobu, tako da ćemo o kolekciji razgovarati kasnije”.

Vlada Vukasanović 33. Perwoll Fashion Week: Poslednji dan

Vlada Vuksanović je poneo kreacije Bate Spasojevića

539569 528091210562299 738081270 n 33. Perwoll Fashion Week: Poslednji dan

Revija Bate Spasojevića je zatvorila ovogodišnji Fashion Week u Beogradu

Bata Spasojević je svojom revijom zatvorio ovogodišnju Nedelju mode. Pre početka revije, još jednom je upućen apel javnosti za pomoć Tijani Ognjanović. Pistom su prošetali njeni drugari, zajedno sa Matejom Kežmanom, Viktorom Savićem, Vanjom Grbićem i Slobodanom Sorom.

Humanitarna revija 33. Perwoll Fashion Week: Poslednji dan

Tijanini drugari sa Matejom Kežmanom, Viktorom Savićem, Vanjom Grbićem I Slobodanom Sorom

Bata Spasojević je ove godine više pažnje posvetio ženskom delu kolekcije. Dominantne su bile kreacije od kože, kao i crne, bele i prugaste kreacije zanimljivog kroja. Kolekcija je izrađena od najfinijih materijala. Nezaobilazni su bili rok motivi, koji su u osnovi njegovog brenda Individual, a u skladu sa idejom ovogodišnjeg Perwoll Fashion Week-a, koji je posvećen britanskoj kulturi.


Tijana Banović je apsolvent srpske književnosti i jezika. U sebi skriva Petra Pana koji ne želi da odraste, koji bi samo da leti. Za svaki lonac ima odgovarajući poklopac.

Comments