#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ako si čula za “hygge”, obožavaćeš “fika” koncept: Skandinavski način pravljenja pauze za kafu

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

34. Perwoll Fashion Week: Drugi dan

34. Perwoll Fashion Week: Drugi dan

Drugi dan 34. Perwoll Fashion Week-a počeo je revijom B FUTURE BY PERWOLL. B FUTURE je konkurs za mlade dizajnere, ustanovljen na prošloj beogradskoj nedelji mode, čija je namera da na ozbiljan način podrži domaću modnu scenu. S toga je Perwoll u saradnji sa modnim studio klik osmislio ovu specijalnu nagradu namenjenu novim, talentovanim I inovativnim modnim dizajnerima.

B future 2 34. Perwoll Fashion Week: Drugi dan

B-future

Tema ovog konkursa je bila crno-beli film i večita crno-bela modna klasika, a kreatori su imali zadatak da osmisle modele za futurističke crno-bele filmove u 2030. Godini.

Stručna komisija u sastavu Zora Mojsilović, professor na Fakultetu primenjenih umetnosti u Beogradu, Ksenija Marković, modni analitičar i dizajner Igor Todorović, modni kreator odabrali su 13 finalista, koji su se večeras predstavili beogradskoj publici: Lara Popović,Sonja Jocić, MIlica Todorić, Iva Soković, Nemanja Jevtić, Bojana Jovanović, Sonja Nikolić, Ana Tara Radonjić, LJuba Sikimić, Mirjana Šarac, Marija Janošević, Jelena Simonović i Vladislava Joldžić.

Nagradu B FUTURE BY PERWOLL dobila je Bojana Jovanović.

U nastavku programa, 34. Perwoll Fashion Weeka, svoju najnoviju kolekciju za jesen-zimu 2013/14, predstavila je čuvena domača modna kuća: MONA.  Iza ove kolekcije stoje dizajneri: Ana Leković, Kristina Gajić i Marina Korać. Svoje kolege došao je da podrži I dizajner Zvonko Marković, koji je dugo bio kreator u Moni.

Mona 2 34. Perwoll Fashion Week: Drugi dan

Mona

Poslednja revija  druge večeri 34. Perwoll Fashion Week-a bila je revija  koju nam je predstavio Samsung: ZONA 45-revija regionalnih dizajnera,. Ovoga puta među modnim dizajnerima iz regiona predstavili su se: Ivan Rocco-Squat iz Slovenije, Robert Sever iz Hrvatske, She:You iz Bosne I Hercegovine i George Styler iz Srbije.

Ivan Rocco je mladi slovenački modni dizajner, član tima Squat – nezavisnog brenda.Predstavio je kolekciju za proleće-leto 2014.-  ‘’Chinese Cholo/a’’, inspirisanu kombinacijom različitih ideja , reči I kultura. mOdeli su opušteni, raznobojni sa zanimljivim printovima.

Ivan Rocco 34. Perwoll Fashion Week: Drugi dan

Ivan Rocco

Robert Sever, je modni brend iz Hrvatske iza koga stoje Robert Sever I Branko Basletić. U okviru programa Zona 45, predstavljena je kolekciju u kojoj su mešani izuzetno nosivi odevni predmeti sa detaljima ručne izrade I dorade, specifični za visoku modu. Posebno za ovu kolekciju nakit je izradio Slobodan Velicki, a kolekciju šešira za dizajnere izradio je salon ‘’Škrgatić’’.

Robert Sever 34. Perwoll Fashion Week: Drugi dan

Robert Sever

Bosnu i Hercegovinu je predstavio dizajnerski tim iz Sarajeva, Naida Begović i Neira Sinanbašić , koje stoje iz brenda  SHE:YOU. Kolekcija pod nazivom SHE:covers:YOU (jesen-zima 2013-14) inspirisana je zadovoljenju svakodnevnih potreba i formirana na način da se te potrebe zadovolje u skladu sa godišnjim dobima za koje je nastala. Kabanice i haljine su osnovni elementi kolekcije, a boje su crna, bijela, plava, ljubičasta.

SheYou 34. Perwoll Fashion Week: Drugi dan

SheYou

George Styler tradicionalni je predstavnik Srbije u okviru Zone 45.

George Styler 34. Perwoll Fashion Week: Drugi dan

George Styler

Naziv nove kolekcije je “NetWork” (engl. network – mreža, work – rad), kako zbog prepletaja koji je sastavni deo njegovog stvaralaštva, tako i zbog različitih vrsta mreža – odnosa koji povezuju ljude i kulture, i asocijacija na sistem u kome živimo i radimo. Dominantni materijal i ove kolekcije je trikotaža ukombinovana sa 3d materijalima i najmodernijim  tehnikama štampe, stvarajući paralelu između prošlosti i budućnosti, otmenog i alternativnog, orijentalnog i zapadnjačkog, kopnenog i vodenog.

Editors choice