Ako volite da eksperimentišete sa šminkom, a trenutno nemate nikakvu ideju za neki novi make-up, mi vam predlažemo beauty trendove Koreanki koje morate probati!

Suština je da koristite što manje šminke i ostvarite prirodan izgled. Koreanke mnogo pažnje posvećuju nezi kože kako bi njihovo lice uvek bilo besprekorno. Akcenat je na mladolikosti, svežini i ove devojke se na taj način i šminkaju.

j 4 koreanska beauty trenda koja MORATE probati

Čišćenje

Prvo, u skladu sa koreanskim “receptom”, uvek redovno čistite lice kako bi bilo čisto, tonirano i kako bi šminka duže trajala. Bilo da koristite kupovne ili prirodne preparate, nega uvek treba da vam bude na prvom mestu. Takođe, i prilikom skidanja šminke, obratite pažnju da lice pravilno očistite.

Ajlajner

Ako želite da stavljate ajlajner kao koreanske devojke, onda ga nanesite u tankoj liniji tik uz trepavice. “Kvačice” na kraju nema, već se iscrtavanje bukvalno završava gde i linija oka. Na ovaj način, izgledaćete prirodno, ali će i ta jedva primetna linija na odgovarajući način istaći vaš pogled i učiniti da vam oči izgledaju krupnije i više okrugle.

k1 4 koreanska beauty trenda koja MORATE probati
Comments