Kada žive u termometru dostignu tropske visine kao što je bio slučaj prethodnih dana, te samo razmišljamo kako da se obučemo tako da nam bude što prijatnije, boho maksi haljine dođu kao savršeni spas. S obzirom da se uglavnom prave od pamuka, lana i viskoze, materijala koji su lagani i “prijaju” koži, kao i činjenice da su lepršave, maksi haljine u boho chic stilu ti mogu pomoći da izgledaš moderno ali i da ti istovremeno bude maksimalno komforno i prijatno!

Mona maksi 5 boho maksi haljina u kojima ćeš izgledati chic i osećati se cool

Ako i ti u glavi stalno sklapaš modne kombinacije i autfite, uz maksi haljine to dođe tri put lakše i jednostavnije! Haljina omiljenog dezena plus par ključnih, letnjih aksesoara, poput naočara za sunce, šešira i torbe, sandale i voila spremna si!

Kako ne bi morala da obilaziš radnje po ovim vrućinama, učinili smo to za tebe! Destinacija? Dobro poznati domaći modni brend Mona.

U zadnjih nekoliko sezona, modna kuća Mona osvežila je svoju ponudu i počela da nam nudi moderan dizajn i to ne samo torbi po kojima su najpoznatiji, već i prelepe garderobe koja nastaje od kvalitetnih materijala, a pritom ima i razumne cene. Ako na to dodamo i činjenicu da je trenutno u toku i letnje sniženje, bilo nam je lako da izaberemo naših TOP 5 maksi haljina i sigurni smo da ćeš poželeti da imaš barem neku od njih!

Počnimo od jednog klasičnog modela, koji je idealan za dan! Ova maksi kombinezon haljina sa šlicevima sa strane, je rađena od šarene viskoze i idealna je za tvoje ležerne dane i izdanja kada želiš da izgledaš lepo, ali ne i da potrošiš previše vremena spremajući se. Vezuje se oko struka, a posebno nam se dopada detalj duplih bretela!

Mona 1 5 boho maksi haljina u kojima ćeš izgledati chic i osećati se cool

Egzotična romantika! Nežne boje i floralni print ali u umerenim dozama! Dodajmo tome i gola ramena kao i romantične kranere koji ih suptilno naglašavaju i dobijamo savršen rezultat! Blagi talasi u kosi i spremna si da ovu boho maksi haljinu poneseš u bilo kojoj prilici!

Mona 2 5 boho maksi haljina u kojima ćeš izgledati chic i osećati se cool
Comments