Ne možemo, a da ne zamislimo da je ova haljina “izašla” pravo iz knjige “1001 noć”! Rađena u beloj boji od tankog lana sa bordurom u bojama prljavog zlata i sa suptilnim zelenim detaljima, ova pomalo orijentalna maksi haljina, #musthave je komad svake prave trendseterke!

Mona 3 5 boho maksi haljina u kojima ćeš izgledati chic i osećati se cool

Hello Morocco! Inspirisana dezenima i jarkim bojama Marokoa, predivnim detaljima i pločicama koje si sigurno viđala na Instagramu, ova haljina je ostvarenje svakog našeg sna! Možda ne možemo već sutra posetiti Kazablanku i Makareš, pazariti na čuvenim orijentalnim bazarima, ispijati čaj od jasmina i uživati pod baldahinima u sred pustinje, ali možemo poneti ovu haljinu i uputiti se u neku zelenu gradsku oazu i uživati pod vedrim zvezdanim nebom.

m 5 boho maksi haljina u kojima ćeš izgledati chic i osećati se cool

I za kraj, još jedna maksi haljina rađena u čuvenom “porcelan” dezenu – belo, belo, pa na to cvetn detalji u kobalt plavoj. To su one čuvene boje koje je koristila i modna kuća Christian Dior na svojim haute couture haljinama. Ali pošto ni jedna od nas realno neće nositi takve balske haljine – ovaj maksi model nam savršeno zadovoljava sve potebe za dezenima koji su nam inače nepristupačni!

mona 5 5 boho maksi haljina u kojima ćeš izgledati chic i osećati se cool

Ako su ti se dopali naši predlozi, obavezno poseti neku od modna kuća Mona prodavnica i nabavi svoju novu omiljenu haljinu što pre! Takođe, modna kuća Mona je i te kako prisutna i na društvenim mrežama gde redovno obaveštavaju svoje fanove o popustima i akcijama, te ne zaboravi da ih zapratiš na Facebooku i Instagramu.

Elena Erdeljanovic

 

Comments