Prva stvar je da obradite pažnju šta je to što vidite kada uđete u svoj dom. Vodite računa da nema obuće na podu, okačenih kaputa i jakni. Važno je da sve bude uređeno, puno svetlosti, da sadrži porodične fotografije.

Drugo, obratite pažnju da vaš dom zaista odražava ono što ste vi i što želite da budete na bilo kom životnom polju.

Treće, u svim prostorijama obratite pažnju da li odražavaju ono što želite. Da li je spavaća soba simbol vaših dobrih partnerskih odnosa. Isto tako, šta pokazuje vaša dnevna soba, da li ima pozitivne vibracije, kakav utisak ostavlja.

Četvrto, veoma je važno da gledate u vrata dok nešto radite, jer time otvarate mogućnosti sebi za prosperitet na bilo kom polju. Ako ste okrenuti leđima vratima, smanjujete sebi mogućnost za to.

I peto, obratite pažnju na boje. Recimo, u poslovnom prostoru, zlatni detalji su veoma značajni. Za spavaću sobu su važne nijanse roze, ružičaste i boje breskve, dok se za dnevnu sobu preporučuju zemljane boje, žuta ili narandžasta.

Marie Diamond 1 e1557313098754 5 Feng Shui saveta za uspeh

Ukoliko želite da saznate više o ovoj nauci, na koji način može da vam služi u svakodnevnom životu i u ostvarenju vaših ciljeva, kao i da naučite kako da energija vašeg doma radi za vas, prijavite se na prvi sertifikovani Feng Shui seminar Marie Diamond, koji se održava tokom 1. i 2. juna u Beogradu.

Marie Diamond je globalno najpoznatiji stručnjak za Feng Shui i “tajna” je uspeha mnogih holivudskih zvezda, multimilionera, vrhunskih sportista. Ona je i jedan od glavnih akter čuvenog filma i knjige “Tajna”, zaslužna za njihov planetarni uspeh.

Pročitajte i ovo: Feng Shui – kako da uredite vaš dom i privučete novac, ljubav i zdravlje?

Marie Diamond je žena koja je sebe iscelila sa 15 godina, kada su doktori od nje odustali. Upravo to jako životno iskustvo uticalo je na to da izabere poziv koji će joj omogućiti da radi sa ljudima i pomogne im da transformišu svoj život i postanu bolja verzija sebe. U radu sa klijentima kombinuje Feng Shui, zakon privlačenja i kvantnu fiziku.

Njen pristup je specifičan i po tome što je individualan, bez opštih mesta, a tokom seminara u Beogradu svako od polaznika će po svom energetskom broju, na osnovu datuma rođenja, naučiti i da odredi glavne pravce u svom domu, kancelariji ili prostoru u kome dosta boravi.

Marie Diamond e1557313139847 5 Feng Shui saveta za uspeh

Seminar Marie Diamond u Beogradu organizuje Milica Stojiljković, autor programa ličnog razvoja Lepo mi je.

Otkrijte “tajnu” i postanite bolja verzija sebe! Prijavite se na seminar Marie Diamond u Beogradu!

Comments