Dosadilo ti je da svakog dana nosiš jednu-te-istu-dosadnu-već-viđenu frizuru? I nama je! Srećom #hair trendovi su na našoj strani budući da nam je ovog leta na raspolaganju toliko aksesoara kojima možemo da ukrasimo frizure koje su nam dosadile, ali ih dobro de i dalje volimo, a to je najlakši način da se svakog dana pojaviš u nekom novom izdanju. Pred tobom je nekoliko naših favorita među kojima ćeš sigurno pronaći neki aksesoar koji će i tvoja frizura obožavati tokom narednih vrelih dana.

Šnale i ukosnice sa biserima

Biseri su big thing u svetu nakita i sasvim je logično postaviti pitanje: zašto ih ne bismo “preselili” i na aksesoare za kosu? Još kada leto nije bilo ni u najavi (pa čak ni proleće), već smo imali “dojavu” da će se šnale i ukosnice sa biserima nositi ove godine, a ako ti se čini zanimljivo da na ovaj način urasiš kosu – samo napred, izgledaćš odlično! Ovakvim detaljima možeš da osvežiš jednostavan nizak rep ili skloniš sa lica samo deo kose dok ostatak može biti uvijen ili ispravljen. Ovakav aksesoar će ti dati notu romantike i ženstvenosti, na onaj neodoljiv, retro, klasičan način. I da – ne moraš se zaustaviti na jednoj šnali!

Rajf

Da, nosile smo rajfove kao male i nismo ih toliko volele. Zapravo, zavisi od dana do dana – nekad su nam smetali, a nekad su nam bili kul, naročito kada pronađemo neki interesantan model. Isto je verovatno i dan-danas, samo što sada nećemo tragati za rajfom koji je urađen u stilu neke princeze ili životinje, već ćemo posegnuti za jednostavnim, jednobojnim modelima koji su nešto debilji i upadljiviji. Naravno da više služe kao ukras nego kao način da ukrotiš kosu, ali naravno da ga možeš nositi i tako. Bad hair day je prošlost kada frizuri dodaš ovakav detalj!

Comments