Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

1/2

Možemo da eksprimentišemo u karantinu, to se i očekuje. Dosada je glavi krivac. Sada sve više primećujemo šta nam fali, a šta je višak, šta bismo mogli da promenimo, kako da ulepšamo sebe. Ali, činjenica je da većinu vremena iz pidžame nismo izašli. I to je možda okej, pa pandemija je zaboga, šta sada treba da radimo.

Pa možemo da radimo različite gluposti, da se ofarbamo na primer. Ili da se sami ošišamo. Ili da se prejedamo i ništa drugo da ne radimo. Da preterujemo u slatkišima i alkoholu, kofeinu i gledanju serija. Sve se to može. Uvek je ipak najzanimljivije i najlakše promeniti frizuru i boju kosu. 

Pa da počnemo – ovo su frizure koje su jedino moguće u ovom čudnom karantinu, koji nikako da se završi:

Neon boja i neon pramenovi 

Prvo nam padne na pamet da uradimo nešto spektakularno, neku baš baš promenu. I ako si oduvek želela ili želeo da se ofarbaš u neon boju, baš sada je pravi trenutak. Ma može to biti i neku pramen, onaj prvi. Hoćemo nešto neočekivano, hoćemo dodatne lajkove na Instagramu, dosta je više fotografija sa zavezanom prljavom kosom u pidžami. Treba nam nešto luđe, mnogo luđe. Šta ćemo da radimo nakon karantina? Ma koga briga, važno da se sada zabavljamo. I potražnja za ovim farbama je izuzetno skočila u poslednje vreme, odnosno u ovim trenucima. Dua Lipa, Gwen Stefani, Lady Gaga, Hillary Duff su samo neke od pozantih ličnosti koje su odlučile da neon bude njihovo prelazno rešenje za ovaj period. 

View this post on Instagram

🤷🏼‍♀️yea.

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff) on

Siva je IN – prirodna ili farbana 

Frizeri ne rade, ništa nam nije dostupno, naša frizura više i nije frizura,  kako sada da posle toliko godina sami ofarbamo kosu? Da li je moguće doći do boje koju su nam magioničari frizeri stvarali? Pa naravno da nije, hajde da se ne zavaravamo. Zato su mnogi odlučili da se prepuste prirodi i da dopuste tim sedim vlasima da izrone tu i tamo. Neki su pak odlučili da odu namerno u sivu, koja je i pre karantina bila trend, samo ipak nismo smeli. Sada imamo hrabrosti čini se za sve te stvari, a da li ćemo imati hrabrosti da izađemo iz kuće nakon karantina, to je već pitanje.

Editors choice