Hot topics

Beauty SOS: Kako da suvu kožu učiniš blistavom – po ugledu na Beyoncé i Meghan Markle

#getmotivated: 6 načina da izađeš iz rutine i unaprediš svoj život

#beautytips: 5 razloga da koristiš micelarnu vodu + otkrij koja će najviše odgovarati tvojoj koži

Makeup trend koji ćemo obožavati u 2020.

Volite se još malo: Putovanje koje će vam spasiti vezu

Vodič za zimu u Sloveniji: Mesta koja treba da posetiš + iskustva koja treba da doživiš

Lifestyle trendovi za 2020.

High street komadi koje ćemo nositi u 2020.

Fashion&beauty trendovi objavljuju rat toksičnoj muškosti

Ključni komadi koje ove zime nose svi influenseri

1/3

Prosečna devojka zaista ne može da zamisli dan bez pudera. Bez obzira na to da li voli da se šminka ili ne, tu i tamo se pojavi neka sitna nepravilnost na licu koju je najbolje sakriti upravo puderom, a kada joj predstoji neka važna prilika – kako postići savršeni makeup look bez savršenog tena, odnosno, pudera?!

U kojim god prilikama da koristiš puder, za željeni efekat je jako važno kako ga nanosiš. Ne želiš da to izgleda aljkavo, zamazano, da dobiješ efekat maske ili šta god. Zato, danas ti otkrivamo sve tajne nanošenja pudera profesionalnih šminkera zbog kojih ćeš uvek izgledati blistavo i prelepo, kao da si se upravo vratila iz kozmetičkog salona!

Odabir nijanse pudera

Kada u parfimeriji ili drogeriji isprobavaš puder koji ćeš kupiti, to obično činiš tako što malo pudera naneseš na nadlanicu pa proceniš koja boja je za tebe ona prava. Međutim. Boja kože tvojih ruku nije uvek ista kao boja kože tvog lica i vrata tako da – promašićeš nijansu! Savetuje se da puder uvek biraš prema svom licu i vratu, tako da malo tester pudera nanesi duž vilice kako bi videla koja nijansa ti zaista “leži”. Ukoliko želiš da se “baciš” u konturisanje, bolje je da to radiš uz pomoć bronzera, nego uz pomoć tamnijeg pudera.

koza 5 koraka za nanošenje pudera poput profesionalnih šminkera

Editors choice