Zaboravi na skinny džins

Dobra vest je ta da Parižanke obožavaju džins, ali potencijalno loša vest je ta da ne vole skinny džins. Prosto, izbegavaju ga jer veruju da ne laska njihovoj figuri. Bez obzira na to kako si građena, velika je verovatnoća da će ti lepše stajati farmerke ravnih ili blago širokih (zvonastih) nogavica, a ako nisi baš sigurna – jednostavno isprobaj nekoliko modela pa proceni sama!

Nosi boje, ali ne preteruj

Činjenica je da su nam Parižanke nametnule visoke modne standarde, ali ništa od toga zapravo nije nedostižno. Na primer, kada je reč o bojama, ako želiš da ispratiš njihov vajb, možda bi se u prvi mah plašila da ih uključuješ u svoje stajlinge pa bi se držala “sigurice” u vidu crne, bele i sive, ali vremenom bi shvatila da Parižanke vole boje, samo ih pametno kombinuju – nikada ne nose više od tri nijanse po kombinaciji, koje god da su boje u pitanju! Vidiš, nije tako teško!

Pametno investiraj

Parižanke su poznate po svojoj vanvremenskoj eleganciji i ovo definitivno nije kliše! Ovo nije slučajno – one “pametno” kupuju i ulažu u kvalitetne, klasične komade koji neće propasti nakon nekoliko pranja ili koji će prestati da budu moderni nakon nekoliko meseci. Dakle – klasika, a ne prolazni trend. Naravno, ne moraš da potrošiš mnogo para, kupuj u skladu sa svojim mogućnostima, ali dobro razmisli o svakoj kupovini. Kvalitetni vintidž komadi se takođe računaju!

Izvor fotografija: instagram.com/ruerodier

Ivana

Comments