Nažalost, odavno smo shvatile, neko na lakši, neko na teži način, da nas bubuljice i akne ne “posećuju” samo tokom puberteta. To što si “preživela” bubuljice tada, ne znači da ih nećeš imati sada i obrnuto, ako ih tada nisi imala, ne znači da će tako ostati i dan-danas. Podmukle su one, napadaju kada ne očekuješ i uvek te dovedu do ludila. Što je još gore, bubuljice i akne za sobom često ostavljaju ožiljke, a to je ono što nas najviše boli – oni traju mnogo duže nego same crvene tačkice. Ipak, ni ovo nije nerešivo, zato ti predstavljamo nekoliko sasvim prirodnih i lakih načina da ih se rešiš jednom za svagda + da sprečiš njihov nastanak!

Aloe Vera

Lekovita svojstva ove biljke su poznata od davnina zato nije ni čudo što mnogi proizvodi sadrže ovaj magični sastojak. Savet je da kritična mesta mažeš aloe vera gelom dva puta dnevno, a bilo bi super kada bi imala sasvim prirodan gel koji sakupljaš direktno iz same biljke, presekom samog lista.

Nisu bubuljice Promene na koži koje ne smeš da čačkaš 5 načina da se rešiš ožiljaka od akni + kako da sprečiš njihovu pojavu
Comments