Bez obzira na to da li još uvek radite manikir kod kuće ili ćete konačno moći da se vratite u salon, postoji jedna boja noktiju koja već dominira u pogledu popularnosti ove godine. Sad znamo da možda mislite na klasičnu crvenu ili čak nežnoružičastu, ali nijedna nije toliko univerzalno voljena kao bež boja noktiju. Bež nijanse – od svetlih preplanulih do bogatih, gotovo smeđih nijansi – mogu se uočiti na prstima više poznatih ličnosti i influenserki nego bilo koja druga. U pejzažu lepote “manje je više” iz 2021. godine postaće još popularniji.

Ako vam ovo ne deluje kao najveselija varijanta, verovatno je to što na bež gledate kao na dosadnu nijansu. Ali kako su se pokazali naši modni uzori kroz predivan bež modni izgled, ova klasična neutralna nijansa je glavna stvar koja će uvek biti u trendu. Da ne spominjem, postoji bukvalno na desetine varijacija ove boje koje se uklapaju u bilo koji ton kože ili željeni izgled.

“Duboka” bež

Bež nijanse prelaze iz gotovo bele u dublje nijanse koje podsećaju na najsvetlije varijante smeđe. Osim što deluju malo upečatljivije od njihovih mnogo svetlijih kolega, ”duboko” bež boja noktiju takođe može poslužiti kao savršeni neutralni ton za one sa tamnijom kožom.

Prozirna bež

Iako se bež već duže vreme smatra jednom od najsuptilnijih boji noktiju, prozirno bež opcije pružaju mnogo više od jednog običnog manikira. Ovaj mlečni lak savršen je i za one koji vole prirodan izgled manikira. Pored toga, to je prelepa osnova za beskrajni dizajn noktiju. Takođe, svetlucave bež nijanse mogu biti dobra varijanta ukoliko vam prethodni predlozi deluju previše obično.

Comments