Hot topics

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Testirali smo FOREO LUNA fofo uređaj za čišćenje lica – ovo su naši utisci!

Leto u gradu? Ovako možeš da provedeš svoj savršeni dan!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

Sve što ti je potrebno za savršenu, opuštajuću kupku

1/2

Koliko često ti se dogodi da zastaneš i zapitaš se da li si srećna tu gde jesi, na privatnom, poslovnom, romantičnom nivou? Sasvim je normalno da se svako od nas u jednom trenutku zapita da li je to – to? Da li je naš život samo začarani krug u kom učimo, idemo na posao, plaćamo račune i pokušavamo da pronađemo vreme za prijatelje, porodicu, zabavu i san?

Život je više nego suma svih dnevnih navika koje obavljamo “sa po’ mozga”, ali za tu sreću i ispunjen život je ponekad potrebno uložiti malo više truda. Zato ti danas otkrivamo 5 odluka koje možeš doneti ODMAH, kako bi živela bolje i srećnije! Možda će ti biti potrebno malo vremena i vežbanja, ali vredeće!

polo1 5 odluka koje možeš doneti DANAS, kako bi vodila srećniji i ispunjeniji život

Donesi odluku da… živiš u trenutku!

Uspori i fokusiraj se na ono što se dešava ispred tebe. Kada si u društvu, ne gledaj u telefon svakih pet minuta. Drugim rečima, posveti punu pažnju onome što radiš. Ne možeš biti srećna ako si rastrojena ili zabrinuta zbog nečega. Ceni lepotu svakog trenutka, jer vrlo brzo će proći!

Donesi odluku da… budeš ono što jesi

Odvoji malo vremena za samospoznaju. Da li slušaš muziku koju slušaš, zato što ti se zaista sviđa ili zato što je slušaju svi? Isto važi i za druge stvari! Ukoliko se stalno trudiš da budeš nešto što nisi kako bi zadovoljila očekivanja drugih, sigurno ćeš brzo ostati bez energije i životne radosti!

polo2 5 odluka koje možeš doneti DANAS, kako bi vodila srećniji i ispunjeniji život

Donesi odluku da… pratiš svoje snove!

Ne odustaj od svojih snova! Čak i ako u nečemu ne uspeš, bar se nećeš pitati “šta bi bilo kad bi bilo”. Ako svoje snove odlažeš na policu, nikad nećeš biti u potpunosti srećna.

Editors choice