Donesi odluku da… posvetiš više vremena ljudima koje voliš

Odvoji vreme za ljude koje voliš, ne odlaži za kasnije. Na kraju dana, ti ljudi su važniji od bilo čega! Zato svesno posveti više vremena svom partneru, sestri, bratu, roditeljima, najboljim prijateljima ili kućnom ljubimcu! Neka znaju koliko su ti bitni i važni, jer kad širiš sreću, ona će ti se vratiti!

smile 5 odluka koje možeš doneti DANAS, kako bi vodila srećniji i ispunjeniji život

Donesi odluku da… se smeješ sama sebi!

Ne shvataj život previše ozbiljno. Nabaci osmeh na lice čak i kad se nađeš oči u oči sa svojim greškama i manama. Budi neobičnos svoja i smej se. Smeh je najbolji lek za sve! Znaš kako kažu: “Život je kratak!”, i zato uvek teži ka tome da budeš ispunjena i srećna!

Zato smo za kraj ostavili još jednu dodatnu odluku, a to je da sebe častiš nečim što zaista, zaista želiš da imaš, a neka to nešto bude puno života, baš kao ti!

novi polo 5 odluka koje možeš doneti DANAS, kako bi vodila srećniji i ispunjeniji život

Novi Volkswagen Polo je pouzdan, udoban i sportski. Upečatljivog dizajna, otvara brojne opcije za prilagođavanje. Enterijer sada poseduje i odeljak za odlaganje mobilnog telefona sa opcijom induktivnog punjenja kao i infotainment sisteme sa do 20,3 cm displejima! Sa svojim jasnim stilom i elegantnim linijama, novi Polo predstavlja savršen balans dizajna i funkcije, a može se pohvaliti dnevnim svetlima i halogenim prednjim svetlima koja su standardna i daju jedinstven izgled.

Više o novom Volkswagen Polo automobilu, možeš saznati na zvaničnoj web prezentaciji!

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Izvori fotografija: www.unsplash.com

Comments