Jennifer Lopez je ove godine proslavila svoj pedeseti rođendan, a kao artist koji ima parfem pod nazivom GLOW malo je i za očekivati da i nakon ove sasvim obične cifre koja je za nju smešna ima predivan glow na svojoj koži.

Ovo je bila jako uspešna godina za JLo koja je obavila svetsku turneju It’s My Party koja je ujedno bila i proslava njenog rođendana, istakla sebe kao glumicu u filmu Hustlers za koji joj preti i nominacija za najbolju žensku sporednu ulogu na predstojećoj dodeli Oskara, bukiran SuperBowl šou za narednu godinu, kao i objava nekoliko pesama i izdavanje njenog novog parfema pod nazivom Promise. 

Ipak, ono što mi primećujemo je da njena koža ne prestaje da sija! Deluje kao da žena nema ni jednu jedinu boru na svom licu, a prirodan sjaj koji je postignut održavanjem kože je za zavideti. Naravno, na stranu što ima fantastičan tim ljudi koji je neguje, ona zaista ne izgleda kao neko ko gazi svoju šestu deceniju života.

U čemu je tajna? Jennifer Lopez otkriva kako neguje svoju kožu i kako postiže da uvek izgleda tako zdravo i blistavo!

Redovan piling

U intervjuu za magazin People pre nekoliko godina, Jennifer Lopez je otkrila da ona svoju kožu redovno neguje običnim pilingom. Postoji toliko preparata za piling, a ako baš ne želiš da stavljaš na svoju kožu proizvode dobijene hemijskim putem, onda uvek možeš sama da napraviš svoj piling.

Zaštita od sunca

Kao što bi svaki dermatolog na ovom svetu preporučio, isto tako je i Jennifer preporučila da redovno svoju kožu zaštitiš od sunčevih zraka, pogotovo u toku leta. Sunce isušuje kožu, a dehidriranost dovodi do pucanja kože. Zato je jako bitno da naneseš kremu sa zaštitnim faktorom. “Ne nosim mnogo šminke kada radim, a čvrsto verujem u kremu sa SPF faktorom. Trudim se da ne budem mnogo na suncu, ako ne moram”, otkrila je pevačica za InStyle.

Comments