Beauty sleep

Ništa nije bitnije za zdravu kožu od zdravih osam sati sna! Ne veruješ nam? Pa Jennifer se kune u san! “Broj jedan savet za zdravu kožu je da se naspavaš! Za mene je lično idealno devet ili deset sati sna, ali ne mogu uvek to da postignem, tako da se uvek potrudim da imam minimum osam sati sna”, rekla je JLo za InStyle.

Redovan trening

Svi toksini koji se skupljaju u našem organizmu mogu da se izbace iz istog redovnim treningom. Preznojavanje otvara pore i koža počinje da diše, što je čini zdravijom i čini da izgleda mlađe. Lopezova uvek postuje selfije sa treninga i uvek aludira da je redovan trening neophodan za sve! Kako održava kožu nakon treninga? Umije se. Tako očisti pore i održava svoju kožu zdravom.

Samoprihvatanje i hidratantna krema

Jednom prilikom je rekla da je samoprihvatanje jako bitno. Voleti sebi je prvi korak ka svakom beauty izdanju, tako da prestani odmah da razmišljaš o tome šta drugi misle o tebi. Onog trenutka kada zavoliš sebe postaješ srećna i tvoje telo automatski reaguje na to, što te čini istinski lepom. Jesmo nešto zaboravili? Ah, da! Hidratantna krema koja odgovara tvojoj koži bi bila idealna, naročito kada je svakodnevno nanosiš.


izvor naslovne fotografije: instagram.com/scottbarnes68

Jovan

Comments