5 korisnih saveta kako da ti menstruacija ne upropasti letovanje

Letnji beauty trend: Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

*GIVEAWAY* Proizvodi za negu kože koji su ti neophodni ovog leta

Belgrade Notes: Novo cool mesto za tvoje letnje uživanje skriveno među krovovima grada

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

5 koraka kako da ovog leta imaš svilenkastu kožu i budeš ženstvena poput boginje

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

1/3

Obično nisam od onih osoba koje kasne. Stvarno nisam! Hej, pa ja čak i dođem 15 minuta ranije! Verujte mi! (Reče i zatvoriše je u ludnicu.)

Dakle, ovaj momenat da mi ne kasnimo, da svi dođu ranije i tako te priče odvijaju se samo u našoj glavi. Mi koji kasnimo, u suštini, ili nismo svesni toga da kasnimo ili smatramo da to nije nešto naročito bitno. Hej, pa šta je sa akademskih 15 minuta?!

Dobro. Hajdemo ovako. Da li bi ti volela da nekog čekaš “samo” 15 minuta? I tih 15 minuta nikada nije 15, već više minuta. Misliš da nije tako strašno? Pa, možda nije strašno sada, kada nije ni previše toplo ni previše hladno da skapavaš ili se smrzavaš napolju. Možda nije strašno kada sediš u omiljenom kafiću i “visiš” na Instagramu. Ali u svim drugim slučajevima i naročito u slučaju kada je kašnjenje po doslovno stoti put – e onda stvarno nije u redu!

E. Hajde sada da uđemo u srž problema. Zašto kasniš?

Teško ti je da pustiš stvari

U smislu: treba da kreneš od kuće ili kancelarije, žuriš u bioskop, ali ti si u fazonu “ma daj da pošaljem još ovih nekoliko mejlova”. To nije samo “dva klika”. To oduzima vreme i sprečava te da počneš da se spremaš. Ipak, važno je da uočiš da ovde nemamo momenat nepažnje, već si prosto previše posvećena jednoj stvari da bi je pustila i prešla na drugu. Ovo možeš da preslikaš na bilo koju drugu životnu situaciju. Dakle, samo se bolje organizuj i nauči da napraviš prioritete. Piši pa raspoređuj! Osim toga, ako ti je potrebno pojačanje – “nabavi” osobu koja će te fizički izvući sa “mesta zločina”. Potrudi se, do your best!

kasnjenje 1 1 5 razloga zbog kojih ponovo kasniš + kako da to zaista izbegneš

Editors choice