Hot topics

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Kako da iskoristiš period samoizolacije da najzad dođeš do željene figure

Kako da pomogneš sebi kada se osećaš loše

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

1/2

Uspeh? Hmm… Naizgled jednostavna, a zapravo jedna nedefinisana reč jer svako od nas ima neko svoje viđenje iste. Nekim ženama uspeh predstavlja velika i skladna porodica, nekima zasiguran i stalan posao u državnim firmama (znate onako kao 70-ih godina kada je to nužno značilo i sigurnost), a nekima jednostavno uspeh predstavlja trenutak kada mogu da kažu da su najbolji u svojoj branši i kada po tome postanu poznati u istoj. Različite su definicije te reči, sve su individualne i nema pogrešne dokle god vas čini srećnim.

Svi mi znamo kako je čuvena Kim Kardashian West prvobitno privukla pažnju javnosti, ali trik je u tome kako je to iskoristila. Treba znati privući pažnju, ali mnogo je veća mudrolija kako je iskoristiti na što bolji način i ne protraćiti vaših “5 minuta”. Oslobodimo se svih predrasuda, i baratajmo činjenicama. Više od 150 miliona ljudi su njeni pratioci na Instagramu. Znamo da virtuelni život nije toliko relevantan, međutim, pošto smo i sami u neku ruku zavisnici od istog, ne možemo sporiti koliko je ovo fascinantna brojka, jer to je ipak nekoliko država u zbiru. Kada na to dodamo višemilionski težak bankovni račun koji ima i nekoliko kompanija, moramo priznati da je to čini i više nego kompetentnom da nam očita nekoliko lekcija o uspehu.

Znanje je moć

Ko će bolje znati šta je u trendu i kakav je koji beauty proizvod nego sama KKW koja ima ceo svoj beauty tim oko sebe 24/7. Kako je i Kylie Jenner pokrenula svoj brend makeup proizvoda, Kim više nije sama u tom svetu. Kako navodi, najbitnije je da informacije delite sa ljudima, prikupljate njihova znanja i iskustva i time unapređujete svoje poslovanje. Obe iskusne sestre međusobno jedna drugoj rešavaju svoje poslovne probleme i oslanjaju se na znanja i iskustva jedna druge. Da prevedemo na naš jezik i uobičajnije poslove, stvarajte kontakte sa ljudima, gradite i održavajte odnose i uvek ćete imati nekog ko će biti tu da vas pogura ili ko vam može pomoći u datom trenutku.

Ostani fokusirana

Možda nemamo sve ovako fleksibilan posao i gomilu asistenata koji će završavati većinu stvari, ali imamo svoju želju i cilj koji će nas gurati napred. Zamislićemo da su to naši mali asistenti koji se kriju unutar mozga i rade samo na fokusu i neodustajanju. Bitno je da se uvek setimo zašto smo počeli i da forsiramo sebe na još par koraka jer nikad se ne zna, možda je baš sledeći onaj pravi. Možda baš sledećim korakom napravimo imperiju i ostvarimo sve svoje snove. Zar niste radoznale da vidite šta će se dogoditi ako samo još malo produžite?

Editors choice