#viewfrommywindow

Ukoliko vam je potrebna jednominutna pauza, ovaj haštag bi vam mogao pomoći da se nađete u centru Njujorka ili u nekom zanimljivom dvorištu Pariza. Pogled sa prozora koji svakog jutra uzimamo zdravo za gotovo, nekome zaista može ulepšati dan.

viewfrommywindow 6 haštagova koji nas čine povezanim u vreme izolacije

#athomeworkouts

Na Instagramu trenutno postoji više od 500.000 DIY video snimaka koji vas mogu motivisati kako da na najkorisniji način provedete vreme nakon zatišja koje počinje u 15h. Promenite svoje navike i isprobajte nešto novo, potpuno besplatno: različiti treninzi za oblikovanje tela i oslobađanje od stresa. Na ovaj način biste mogli stvoriti novi plan vežbi koji će postati vaša praksa i nakon vanrednog stanja.

#meettheworld

Za mnoge se samoizolacija odnosi i na samorefleksiju, naročito kada je u pitanju uticaj čestih međunarodnih putovanja na životnu sredinu. Iako je sada gotovo nemoguće putovati, a svakako nije ni bezbedno, ništa vas ne može sprečiti da napravite svoju #responsibletravel listu želja za trenutak kada se svet ponovo otvori. Od seoskih mesta do kojih je moguće stići samo vozom do održivih hotela kojima će biti neophodna podrška, #meettheworld predstavlja sjajnu polaznu tačku za osmišljavanje načina na koje možete pomoći svetu, turizmu, svojoj želji za putovanjima.

Fotografije: unsplash.com

Vladislava Milovanović

Comments