Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Kupaći kostimi koje ćemo viđati svuda ovog leta

Kako da sprečiš bore koje nastaju kao posledica stresa?

Najbolji albumi u 2020. (do sada)

Ponekad je odustajanje od ljubavi čin ljubavi – prema sebi

Ljubavni horoskop za jun 2020.

Kako da sabotiraš sabotera u svojoj glavi

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Ideje za doručak po preporuci wellness eksperata

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

#viewfrommywindow

Ukoliko vam je potrebna jednominutna pauza, ovaj haštag bi vam mogao pomoći da se nađete u centru Njujorka ili u nekom zanimljivom dvorištu Pariza. Pogled sa prozora koji svakog jutra uzimamo zdravo za gotovo, nekome zaista može ulepšati dan.

viewfrommywindow 6 haštagova koji nas čine povezanim u vreme izolacije

#athomeworkouts

Na Instagramu trenutno postoji više od 500.000 DIY video snimaka koji vas mogu motivisati kako da na najkorisniji način provedete vreme nakon zatišja koje počinje u 15h. Promenite svoje navike i isprobajte nešto novo, potpuno besplatno: različiti treninzi za oblikovanje tela i oslobađanje od stresa. Na ovaj način biste mogli stvoriti novi plan vežbi koji će postati vaša praksa i nakon vanrednog stanja.

#meettheworld

Za mnoge se samoizolacija odnosi i na samorefleksiju, naročito kada je u pitanju uticaj čestih međunarodnih putovanja na životnu sredinu. Iako je sada gotovo nemoguće putovati, a svakako nije ni bezbedno, ništa vas ne može sprečiti da napravite svoju #responsibletravel listu želja za trenutak kada se svet ponovo otvori. Od seoskih mesta do kojih je moguće stići samo vozom do održivih hotela kojima će biti neophodna podrška, #meettheworld predstavlja sjajnu polaznu tačku za osmišljavanje načina na koje možete pomoći svetu, turizmu, svojoj želji za putovanjima.

Fotografije: unsplash.com

Vladislava Milovanović

Editors choice