Hot topics

Znaci da ti je koža dehidrirana (da, verovatno jeste!) + šta možeš da uradiš osim da piješ dosta vode

4 super načina da se zabaviš u samoizolaciji – na mobilnom telefonu

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

#musthave: Torbe koje volimo ove sezone

Najbolje bob frizure: Inspiracija za prvu sledeću posetu frizeru!

#trèschic ideje kako da nosiš trenerku ovog proleća

Može li dnevnik zahvalnosti zaista da unapredi tvoje mentalno zdravlje?

Novo na Netflixu: Šta ćemo gledati u aprilu?

12 virtuelnih tura kroz muzeje koje moraš da posetiš

#homeworkout: Top 7 Instagram profila zbog kojih ćeš zavoleti vežbanje kod kuće

1/3

Baš kao i sestre Džener, i sestre Hadid, Džidži i Bela, su za kratko vreme uspele da dospeju na sam vrh svetskog džet-seta, ali i na liste tzv. “it” devojaka. Iako je u početku sva pažnja bila usmerena na Džidži, Bela Hadid je, malo pomalo, uspela da se popne na sam vrh modne lestvice i izgradi svoje ime, ne samo na modnom tržištu, već i na listama najbolje obučenih žena današnjice. Iako veoma mlada, Bela je nesumnjivo modna ikona i uzor mnogim tinejdžerkama, ali i mladim devojkama kojima gotovo svakodnevno pokazuje kako da budu samouverene, neustrašive i potpuno smele u odevanju. Upravo je ona naša današnja inspiracija, a ovo je 6 modnih trikova koje treba da “ukradeš” baš od nje.

Crna je nezamenljiva

Iako je (ne)boja koja je standardna, te slovi za proverenu varijantu. crna je ujedno i vanvremenska boja koju možete poneti u svakoj mogućoj varijanti. Ukoliko želite da postignete izgled prave rock chic, kakva je i Bela Hadid, onda se odlučujte za crno od glave do pete, jer će ma koja varijanta u ovoj boji samo dodatno izdužiti vašu figuru.

6 modnih trikova koje treba da ukrades od bele hadid 1 6 modnih trikova koje treba da ukradeš od Bele Hadid (GALERIJA) 6 modnih trikova koje treba da ukrades od bele hadid 2 6 modnih trikova koje treba da ukradeš od Bele Hadid (GALERIJA)

Nosite crop top, ali samo u slojevitim kombinacijama

Modna filozofija Bele Hadid glasi – izgledajte seksi i sofisticirano u isto vreme. Zato ona, čak i kada se odlučuje za sportsku ili casual varijantu, bira crop topove koje kao po pravilu kombinuje sa različitim modelima jakni, blejzera i drugim stajliš odevnim komadima. Ovo je odličan način da skrenete pažnju na sebe i svoje odevanje, a da pritom ne izgledate golo.

6 modnih trikova koje treba da ukrades od bele hadid 3 6 modnih trikova koje treba da ukradeš od Bele Hadid (GALERIJA) 6 modnih trikova koje treba da ukrades od bele hadid 4 6 modnih trikova koje treba da ukradeš od Bele Hadid (GALERIJA)

Editors choice