Gradijent u lila tonovima

Još jedan neobičan način da nosite nokte u lila tonovima je da napravite gradijent nijansi lila boje a zatim svaki nokat nalakirate u različitu boju. Ovaj prelaz uneće dinamiku u vaš manikir, a tonski ćete i dalje da budete u okviru lila boje. Preporučujemo da ovaj tip manikira nosite na kraćim i četvrtastim noktima, i bez dodatnih dekoracija – kako bi same boje došle do izražaja. Ovo je idealan look za svakodnevicu, a može efektno izgledati i u posebnim prilikama.

Lila vrhovi uz animal dezen

Naravno, lila boju ne morate isljučivo nositi samu za sebe, odnosno uklapati je samo sa svetlijim ili tamnijim nijansama ljubičaste. Lila može poslužiti i kao dodatak french manikiru, dakle da belu boju koja bi trebalo da predstavlja prirodnu boju nokta – zamenite lila nijansom. A ako želite dodatno da “začinite” celokupnu stvar, ovaj tip manikira uklopite uz po jedan nokat na svakoj ruci u atraktivnom animal dezenu, koji god najviše preferirate. Ovo je look za odvažne i urbane devojke koje vole dobro da se zabave šta god da čine!

Miks jednobojnih mat i šarenih noktiju

Mat nokti u lila boji takođe mogu izgledati veoma atraktivno, a kako biste ih učinili dodatno zanimljivijim možete ih ukrasiti zlatnim motivima, za koje smo već zaključili da se odlično uklapaju uz ovu boju, kao i ukombinovati ih sa nekoliko noktiju u drugoj kremastoj boji. Ovu neobičnu boju sa prelivima možete postići tako što ćete nokat obojiti belim lakom, a zatim dok je on još uvek svež staviti na njega nekoliko kapi lila boje – koje ćete zatim umešati tankim štapićem ili čačkalicom.

Naslovna fotografija: instagram.com/basecoatstories

Jovana

Comments