Trendova u svetu manikira je mnogo, a oni se brzo smenjuju. Pored klasičnih manikira kao što su french manikir, ili nokti u standardno crvenoj ili neutralno nude nijansi, uvek u modu ulaze i iz nje izlaze različite, druge boje noktiju. Nakon nežnih, baby roze noktiju koje smo primetili u poslednje vreme, kao i onih sa suptilnim zlatnim detaljima, na scenu stupaju takođe suptilni i ženstveni, nokti u nijansama lila boje. Hladna lila boja savršena je za nošenje u zimskim mesecima, odlično se uklapa uz belu boju snega i zimsku atmosferu, a isto tako je možete uspešno uklopiti uz veliki broj različitih stajlinga. Manje-više, sa ovom bojom ne možete pogreštiti, a ukoliko niste sigurni na koje sve načine je možete nositi (kako biste izgledali zanimljivije i kako vam ne bi brzo dosadila) – imamo nekoliko neobičnih primera za vas u nastavku teksta!

Mermerno-lila nokti

Jedan od najzanimljivijih načina da nosite lila nokte a da oni ne budu klasični i jednobojni je da učinite da izgledaju kao pravi mermer u ovoj nežnoj boji. To možete postići pažljivim izvlačenjem tankih, nepravilnih belih linija duž nokta, koje ćete na pojedinim mestima blurovati. Uz ovo je potrebna koncentracija i mirna ruka, pa ukoliko niste sami nadareni za precizne radnje, sa ovom fotografijom kao inspiracijom možete otići direktno u kozmetički salon. Mermerni nokti najbolje izgledaju kada se blago sijaju, kada su malo duži i zaobljenog ili bademastog oblika.

Lila nokti sa šljokicama

Naravno, ništa bez šljokica! Šljokice apsolutno svemu mogu dodati zanimljivost i magiju, pa tako i lila noktima! Važno je da se odlučite za sitne šljokice u lila boji, pomešane sa zlatnim ili srebrnim štrasom. Krupne šljokice su već same po sebi dekoracija, pa ako više volite njih, bole odaberite one u lila boji, a nanesite ih na neutralniji nokat u prirodnoj nijansi. U svakom slučaju, ovakav manikir ulepšaće vam dan i učiniti da svaki trenutak deluje kao party!

Bledo-lila uokvireni zlatnom

Već smo spominjali kako su nokti sa zlatnim detaljima ove godine u trendu, a ovaj manikir to i potvrđuje. Zlatni detalji savršeno se uklapaju uz hladne, svetlolila tonove, kojima daju kontrast i unose toplotu u ceo look. Za ovaj manikir najbolje je da se odlučite za zaobljene nokte srednje dužine, koje ćete zatim elegantno i suptilno uokviriti tankim zlatnim linijama. Takođe, možete povući i po jednu liniju duž svakog nokta, na mestu prelaza između nokta i nokatne ploče.

Comments