Konjski rep u Jasmine stilu

Ukoliko ste kao devojčice volele da gledate crtane filmove Disney produkcije i priželjkivale da budete jedna od princeza – ovo je definitivno look koji ćete poželeti da nosite u ovoj godini! Nas on ponajviše podseća na princezu Jasmine iz crtanog filma Aladdin, ali u savremenoj i šik verziji. Svakako, ovo je savršena frizura za sanjive i romantične, dugokose devojke – koja može izgledati elegantno ali i casual, sve u zavisnosti od toga uz koje je autfite uklopite.

Veoma duga kosa

Veoma duga kosa sa kojom ćete izgledati kao magična šumska vila biće u trendu u toplijim danima 2021. godine, a ako do tada ne budete u mogućnosti da je pustite, jer za dugu kosu je potrebno mnogo nege i vremena – možete se poslužiti kvalitetnim umecima kojima ćete dobiti na dužini. Ono što je važno je da se odlučite za one koji će vam se najbolje uklapati po boji i teksturi dlake, a najbolje bi bilo da za konsultaciju oko umetaka i njihovo nanošenje odete kod frizera – umesto toga što ćete se sami prihvatiti nadogradnje. Loša nadogradnja vam može dosta oštetiti kosu, zato samo pažljivo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)

Konjski rep vezan u pletenicu

Konjski rep postao je veoma popularan u prethodnoj godini, a u ovoj nalazimo nove neobične načine da ga nosimo. Jedan od efektnih načina da unapredite svoj konjski rep je da ga vežete u čvrstu i jaku pletenicu. Dakle, zaližite kosu i vežite konjski rep na temenu – a zatim zamolite nekoga da vam od njega kreira što je moguće savršeniju pletenicu, koju ćete zatim isprskati lakom za kosu, kako bi bila fiksirana i dugotrajna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jesus Guerrero (@jesushair)


Naslovna fotografija: instagram.com/kristennoelcrawley

Jovana Pantić

Comments