Održavati prostor sređenim i organizovanim je dosta lakše reći nego uraditi, naročito sada kada mnogo više vremena provodite kod kuće. U jednom trenutku vaš sto je potpuno sređen, sva garderoba u ormaru je sortirana prema bojama, a već kroz pola sata u stanu nastaje haos i ne možete da pronađete apsolutno ništa. Na našu veliku sreću, danas postoji ogroman broj kreativnih načina za organizaciju prostora i širok asortiman proizvoda koji će istovremeno koristiti za skladištenje stvari ali i oplemeniti vaš dom.

Bilo da želite da organizujete začine u kuhinji ili složite sav nakit na jedno mesto, imamo rešenje za vas. Ovo su neki od naših omiljenih predmeta za organizaciju koji će se savršeno uklopiti u svaku vrstu doma.

Pletene viseće korpe

Nedostatak prostora je problem koji se najčešće javlja čak i kada živite u kući od više od stotinu kvadrata, zato je potrebno praktično iskoristiti svaki iole prazan prostor i ubaciti police ili korpe za organizovanje. Pletene korpe su jedan od najsimpatičnijih dodataka enterijeru, a osim što u njih može stati dosta stvari, mogu se i okačiti na zid čime će se uštedeti prostor i stvoriti novi kutak za odlaganje stvari. Možete ih okačiti u hodniku i tu odlagati torbe, rukavice i šalove tokom zimskih meseci ili pak ih iskoristiti kao saksije i okačiti biljke širom doma.

Tanjirić za nakit

Verovatno svako jutro provedete makar 10 minuta šetajući po stanu tražeći minđuše, prsten ili gumicu za kosu. Ovo su neke od stvari koje često gubimo i nikada ne pronalazimo adekvatno mesto na kom ćemo ga odložiti, zato predlažemo da pazarite ukrasni tanjirić za nakit. Možete izabrati onaj koji se slaže uz vaš noćni stočić i učiniti ga neizostavnim delom svog malog kutka,na kom ćete uvek pronaći sav svoj nakit i ukrase za kosu.

 

Comments