Gucci

Gucci koristi recikliranu plastiku, reciklirane metale za proizvodnju svog nakita, čak i ostatke recikliranih materijala i povećava upotrebu organskih materijala, kao što su svila i pamuk, u svojoj proizvodnji.

Veja

Jedan od najpoznatijih održivih brendova u proizvodnji patika je Veja. Veja brend obožavaju poznate ličnosti kao što su Meghan Markle i Emma Watson. Veja patike pripadaju pristupačnijem rangu patika.

Bottletop

Glumica Emma Watson ime je koje se najčešće spominje kada je reč o propagiranju održive mode. Nedavno je viđena kako nosi torbu brenda Bottletop koja je napravljena od recikliranih metalnih lanaca po kojima je brend prepoznatljiv. Ovaj brend ima svoj atelje i programe obuke u Nepalu i Brazilu, a još neki od fanova su Jessica Alba i Gigi Hadid.

Mara Hoffmann

Jedan od najnovijih i najboljih aspekata održive mode je to što je ona mnogo raznovrsnija i kreativnija danas. Brend Mara Hoffmann inspirisana je letnjom plažnom odećom – razigrane haljine, udobne pantalone i topovi na vezivanje su nešto što svi očekujemo, ali podrška Margot Robbie dokazala je koliko je ovaj brend zapravo šik.

Naslovna fotografija: instagram.com/marahoffman

Miona

Comments