Hot topics

Brze ideje kako da unaprediš svoj zimski stajling

#beautyresolutions: ClearLift & NIR savršena Derma Viva kombinacija za najbolju godinu za tebe i tvoju kožu!

#beautyresolutions: Top 3 beauty proizvoda za blistavu kožu u prazničnoj sezoni – ali i nakon nje!

Savršena vina za savršen ulazak u 2020!

#beautygoals za 2020: Hidrirana i negovana koža i kako je najzad učiniti takvom

Poklon ispod jelke kom će se obradovati svaki pravi #fashionista

8 znakova da te tvoja maca voli + kako da joj uzvratiš

Biljana Tipsarević otkriva koje su boje ove jeseni

#HairHacks: Glam frizura (savršena za sezonu žurki!) za koju su ti potrebne samo dve stvari

#StylishThrowback: Trendovi iz ’90. koje treba da uvrstiš u svoj garderober ove zime

1/2

Ukoliko stavimo po strani sve moguće mane Instagrama i generalno društvenih mreža, neosporno je da je baš na ovaj način najbolje ispromovisati svoj kreativan rad – što sasvim sigurno najbolje znaju fotografi. Verovatno bi na taj način i trebalo da gledamo na društvene mreže danas – uticajne su, mnogo je publike koja konzumira sadržaj koji plasiramo, doduše besplatno, ali nikad se ne zna koju priliku na taj način možemo da dobijemo. Profil na Instagramu je danas poput izložbe koja je stalno otvorena, a ukoliko radiš dobro, lako je da privučeš pažnju i pridobiješ “svoje” ljude.

Pred tobom je nekoliko fotografa koji su privukli našu pažnju i sasvim sigurno zaslužuju “follow”!

Steve McCurry – @stevemccurryofficial

Prvi na listi je svakako legenda Steve McCurry, jedno od najpoznatijih i najvažniji imena u foto novinarstvu. Njegov portfolio uključuje radove iz mnogo država, kultura, era, a njegovo umeće sa fotoaparatom je sasvim sigurno neuporedivo. Steve je poznat po vibrantnosti svoje fotografije, vintage stilu i kompoziciji, a njegov Instagram profil će ti ispričati najrazličitije priče i povesti te u predivno putovanje svetom.

View this post on Instagram

Flower vendor sells Calla Lilies, #Antigua, #Guatemala, 2017.

A post shared by Steve McCurry (@stevemccurryofficial) on

La – @creationsofla

La živi i radi u Dubaiju i predstavnik je takozvane nove škole, s obzirom na to da nije samo fotograf, već i vizualni umetnik. U svom impresivnom portfoliju ima mnogo radova sa poznatim modnim brendovima i muzičarima, a posmatrajući njegove fotografije, lako je uočiti stil po kom se La i izdvaja – njegova estetika je urbana, mladalačka, edgy. Ovaj fotograf krši pravila tradicionalne fotografije, a zahvaljujući svojim kretivnim idejama, dostavlja radove koji su sasvim sigurno drugačiji od onih sa kojim si se do sada susretala i stavlja sebe na poziciju lidera nove generacije vizuelnih umetnika. 

View this post on Instagram

// caught in a dream. w/ @beverlywilshire

A post shared by my name is LA (@creationsofla) on

Miss Hattan – @misshattan

Nekada ekonomista, danas fotograf koji je zahvaljujući svom hobiju i ljubavi prema istom postala jedno od najvećih imena na njujorškoj foto sceni. Poznata je po street fotografijama kojima beleži dešavanja u gradu koji nikada ne spava i uči nas da nikada ne treba da potcenjujemo svoje okruženje – ko zna gde, kada i kako može da nastane fotografija našeg života!

Editors choice