Hot topics

#HairHacks: Kako da tvoja kosa izgleda savršeno čak i na +30 stepeni

#kidsfashion: Najslađi stajlinzi za tvoje omiljene mališane

7 saveta kako da pobediš infekcije na prirodan način i bez upotrebe antibiotika

Beograd postaje sve veći Glovo-grad

Tvoj beauty vodič kroz najbolje tissue maske za lice

Sara Oster ti otkriva jednostavne trikove kako da stilizuješ kosu i tokom leta, a da je ne oštetiš!

Najlepša destinacija koju još uvek možeš posetiti ovog leta (ali i jeseni)!

U susret letovanju: Stvari koje obavezno treba da imaš u koferu

Kako da pronađeš motivaciju kada je jednostavno nemaš?

#beautycrush: Prirodan, a ujednačen ten i kako ga postići

1/2

Ukoliko stavimo po strani sve moguće mane Instagrama i generalno društvenih mreža, neosporno je da je baš na ovaj način najbolje ispromovisati svoj kreativan rad – što sasvim sigurno najbolje znaju fotografi. Verovatno bi na taj način i trebalo da gledamo na društvene mreže danas – uticajne su, mnogo je publike koja konzumira sadržaj koji plasiramo, doduše besplatno, ali nikad se ne zna koju priliku na taj način možemo da dobijemo. Profil na Instagramu je danas poput izložbe koja je stalno otvorena, a ukoliko radiš dobro, lako je da privučeš pažnju i pridobiješ “svoje” ljude.

Pred tobom je nekoliko fotografa koji su privukli našu pažnju i sasvim sigurno zaslužuju “follow”!

Steve McCurry – @stevemccurryofficial

Prvi na listi je svakako legenda Steve McCurry, jedno od najpoznatijih i najvažniji imena u foto novinarstvu. Njegov portfolio uključuje radove iz mnogo država, kultura, era, a njegovo umeće sa fotoaparatom je sasvim sigurno neuporedivo. Steve je poznat po vibrantnosti svoje fotografije, vintage stilu i kompoziciji, a njegov Instagram profil će ti ispričati najrazličitije priče i povesti te u predivno putovanje svetom.

View this post on Instagram

Flower vendor sells Calla Lilies, #Antigua, #Guatemala, 2017.

A post shared by Steve McCurry (@stevemccurryofficial) on

La – @creationsofla

La živi i radi u Dubaiju i predstavnik je takozvane nove škole, s obzirom na to da nije samo fotograf, već i vizualni umetnik. U svom impresivnom portfoliju ima mnogo radova sa poznatim modnim brendovima i muzičarima, a posmatrajući njegove fotografije, lako je uočiti stil po kom se La i izdvaja – njegova estetika je urbana, mladalačka, edgy. Ovaj fotograf krši pravila tradicionalne fotografije, a zahvaljujući svojim kretivnim idejama, dostavlja radove koji su sasvim sigurno drugačiji od onih sa kojim si se do sada susretala i stavlja sebe na poziciju lidera nove generacije vizuelnih umetnika. 

View this post on Instagram

// caught in a dream. w/ @beverlywilshire

A post shared by my name is LA (@creationsofla) on

Miss Hattan – @misshattan

Nekada ekonomista, danas fotograf koji je zahvaljujući svom hobiju i ljubavi prema istom postala jedno od najvećih imena na njujorškoj foto sceni. Poznata je po street fotografijama kojima beleži dešavanja u gradu koji nikada ne spava i uči nas da nikada ne treba da potcenjujemo svoje okruženje – ko zna gde, kada i kako može da nastane fotografija našeg života!

Editors choice