Sam Moores – @sammooresphoto

Ne znamo koliko će ti se svideti njegov rad, ali verujemo da postoji makar neki muškarac u tvom okruženju koji je oduševljen automobilima, pa će samim tim biti i Samovim fotografijama. A možda ćeš se i sama oduševiti budući da su fotografije zaista dobre. Osim što fotografiše automobile, on je i trkač, kao i bloger. Njegov rad je najbolje opisati kao spektakularne fotografije spektakularnih automobila i… Da li je potrebno još nešto reći?

Robert Smith – @shootwithrobert

Robert jednostavno zna kako da fotografiše prirodu! Na njegovom Instagram profilu možeš pronaći prelepe landscape fotografije počevši od vodopada, preko šuma, pa sve do reka. Žive boje i pažljivo uhvaćeni detalji čine da njegove fotografije u posmatraču bude posebno raspoloženje i emocije. 

Rachel Hau – @rachelhau

Rachel Hau nudi street fotografije – sa twistom! Jaki kontrasti i pažljiva upotreba oštrine čine njene fotografije prepoznatljivim, a ukoliko želiš da se baviš street fotografijom, ovo je definitivno profil koji treba dobro da proučiš!

Paul Zizka – @paulzizkaphoto

Ukoliko si opsednuta polarnom svetlošću, ovog fotografa definitivno treba da pratiš! Sneg, led, zvezdano nebo, samo su neki od detalja kojima Paul posvećuje pažnju, a za svoje veličanstvene radove je čak i više puta nagrađivan i to u kategorijama landscape i adventure fotografija. Njegov portfolio mahom predstavlja Arktik u svom punom sjaju, tako dalek, prelep i neverovatan!

Naslovna fotografija: instagram.com/misshattan

Ivana

Comments