Makeup trendovi se redovno menjaju i malo-malo pa nam “iskoči” nešto novo što je “must have”. Tako, u poslednje vreme, kada je reč o šminkanju, akcenat je uglavnom na obrvama i gotovo da se ne usuđujemo da izađemo iz kuće, a da nam obrve nisu savršeno stilizovane. U redu, možda malo i preterujemo, ali shvatate poentu. Šminka nije potpuna ako svaka dlačica obrva nije na svom mestu!

Upravo zato, skrećemo vam pažnju na neke od najčešćih grešaka koje vam se mogu potkrasti kako biste znale šta bi trebalo da izbegavate.

1. Najpre, izbegavajte da na obrve stavljate bilo koji losion, kremu, gel, pa čak i puder i, generalno, bilo koji proizvod koji nije namenjen tom području. Jer, ne samo da će dlačice otpasti, već nove neće ni porasti. Obrve su na neki način kao kosa, a ne želimo da ostanemo bez kose, zar ne? Zato, šta god da nanosite na lice, zaobiđite ovaj predeo.

2. Izbegavajte uveličavajuća ogledala kada sređujete obrve. Ona jesu odlična za uklanjanje i najsitnijih dlačica, ali vam daju pogrešnu perspektivu i lako se možete previše zaneti i preterati u čupanju. Na kraju će biti – gde su mi obrve?!

obrve 1 7 grešaka u stilizovanju obrva koje ti se verovatno potkradaju
Comments